Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 70 / 11 / 0
@pomasujplecki nie jest to podobne przypadkiem do ciągów alkoholowych?
  • 553 / 117 / 0
Dzięki za odpowiedź.
Kurde mi się pojawiają te wybudzenia, gdy nie potrafię się ruszyć, oraz jakiegoś typu pulsowanie w głowie, bynajmniej w skroniach- raczej gdzieś w głębi czaszki.
Czy to może świadczyć o rozjebany GABA?
  • 92 / 5 / 0
22 stycznia 2024mietowy3 pisze:
@powerade33 Z ciekawości - jak długo trwał ciąg i na czym, że GABA takie nadwrażliwe?
Nie trwał ciąg długo bo brałem zolpidem
Tylko na noc dość długo , leczy mnie lekarz też escitalopramem 20mg ale z marnym skutkiem dlatego
Myślę że to gaba , a co myślicie przy tym zejściu z relanium można się wspomagać trochę pregalabina czy z deszczu pod rynnę ?
  • 3237 / 551 / 0
22 stycznia 2024lossu pisze:
@pomasujplecki nie jest to podobne przypadkiem do ciągów alkoholowych?
Jest ale w dużo gorszej i dłuższej formie.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 9 / / 0
Wpadł mi ostatnio w rękę diazepam z Galaniki. Tabletki po 10 mg. Wrzuciłem 30 mg na raz, efekt praktycznie zerowe także myślę, że stężenie tam jest jest bardzo niskie lub w ogóle go nie ma. Taka informacja czysto informacyjna. Może ktoś próbował czegoś z tej firmy ? Miał podobne odczucia ?
  • 316 / 40 / 0
Z tej firmy nie próbowałem aczkolwiek też nie raz brałem po 30mg i tylko senny byłem pewnie też przed tolerancję krzyżowa z innymi benzo, ale jak stosuje dawki 5mg to czuje diazepam jakby w tle i to mi się w nim podoba lepiej się po nim zasypia i poprawę samopoczucia.
  • 546 / 13 / 0
23 stycznia 2024cygan1979 pisze:
Wpadł mi ostatnio w rękę diazepam z Galaniki. Tabletki po 10 mg. Wrzuciłem 30 mg na raz, efekt praktycznie zerowe także myślę, że stężenie tam jest jest bardzo niskie lub w ogóle go nie ma. Taka informacja czysto informacyjna. Może ktoś próbował czegoś z tej firmy ? Miał podobne odczucia ?
Mam klona z Galeniki i kilka lat temu było wszystko ok z produktami tej firmy ! Kilka dni temu dostałem w troszkę innym blistrze ale moim zdaniem to jakieś podróbki- klon smakuje jak wapno i przy zażyciu tabletki 2 mg działanie jak po 0,2 mg
  • 445 / 66 / 0
No rolki to dziwna sprawa jest ogółem. Kiedyś 60mg przez dzień przejadlem waląc po kilka na raz, łacznie 12 tabletek i słabe działanie, drugim razem 2 tabletki licząc na lekkie uspokojenie, a uderzyło jak tabletka klona jak nie mocniej. Może tamte wczesniejsze co miałem były przeterminowane, byly w plastikowym blistrze, a tamte lepsze w papierowym. No nic, mam 2 tabsy w papierze, i trzymam na sytuacje kryzysowa i zobaczymy czy miałem racje. Ale póki co tolerka wyrobiona to i tak bym chuja poczuł.
  • 327 / 68 / 0
24 stycznia 2024rafi333 pisze:
23 stycznia 2024cygan1979 pisze:
Mam klona z Galeniki i kilka lat temu było wszystko ok z produktami tej firmy ! Kilka dni temu dostałem w troszkę innym blistrze ale moim zdaniem to jakieś podróbki- klon smakuje jak wapno i przy zażyciu tabletki 2 mg działanie jak po 0,2 mg
W UK z Galenika jeśli chodzi o klony zawsze były git, smak miętowy, jeden cały bez tolerki wycinał dzień z życia. Galenika zmieniła w tamtym roku bodajże opakowania swoich leków. Ogólnie w UK klony to najbezpieczniejsze benzo dostępne na czarnym rynku, nikt tego podrabiać nawet nie chce.
czas zwolnić
  • 546 / 13 / 0
tramalowyson- no właśnie nie narzekałem na Galenike jak miała blistry z czerwonymi i niebieskimi dodatkami- teraz być może zmienili opakowanie ale klon zupełnie nie ma smaku i boję się to brać bo coś mi nie pasuje
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.