Z-drugs – substancje wykazujące powinowactwo do receptora benzodiazepinowego, nie dzielące jednak podobieństwa strukturalnego z benzodiazepinami. Przykłady to zolpidem, lub zopiklon.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 5 / 0
01 maja 2018przodownik pisze:
benzodiazepiny na przykład. halucynacji się po nich nie spodziewaj.
Benzodiazepiny też lecą u mnie. Tu już niestety jest uzależnienie. Od jednych mniejsze, od innych totalne wjebanie się na maxa. Próbowałam już chyba każdej możliwej. No fakt, działanie podobne, przy niektórych tylko, Clonazepam chyba jak dla mnie najpodobniej działa i Alpra lub mix obu. Nitrazepam leciuko. Reszta w ogóle nie ma nic podobnego z Zolpidemem.

@ColdSteel no weź ;-)
Uwaga! Użytkownik 1wQhyMiSGRl8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 468 / 25 / 0
Klonazepam podobnie do zolpidemu? Ciekawe. Bardziej te hipnotyczne benzo typu nitrazepam, estazolam, temazepam...
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 68 / 5 / 0
Estazolam właśnie mi wszystko "rozjaśnia". Wyostrza zmysły, na pewno nie ma na mnie działania hipnotycznego. Cóż, z moich obserwacji na tym forum jak i wśród znajomych, wszystko działa inaczej na każdego człowieka + w różnych okolicznościach. I dawkach.
Może faktycznie esta jest hipnotyczna, tylko mój mózg jest upośledzony w tę stronę albo zażywam w "nieodpowiedni" sposób i działa w ogóle nie hipnotycznie. Tak samo jak inni śpią po Zolpidemie a ja nawet jak chcę, to nie mogę.
Uwaga! Użytkownik 1wQhyMiSGRl8 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 5 / 0
Estazolam właśnie mi wszystko "rozjaśnia". Wyostrza zmysły, na pewno nie ma na mnie działania hipnotycznego. Cóż, z moich obserwacji na tym forum jak i wśród znajomych, wszystko działa inaczej na każdego człowieka + w różnych okolicznościach. I dawkach.
Może faktycznie esta jest hipnotyczna, tylko mój mózg jest upośledzony w tę stronę albo zażywam w "nieodpowiedni" sposób i działa w ogóle nie hipnotycznie. Tak samo jak inni śpią po Zolpidemie a ja nawet jak chcę, to nie mogę.

Fuzja - D5

Co do działania i mixów i dawek, ja Wam powiem tylko tyle.
[ external image ]
  • 468 / 25 / 0
Ja osobiście zolpidem używałem tylko jako usypiacz, bo nigdy po nim nie miałem żadnych halucynacji ani nic w ten deseń, co najgorsze usypiał mnie może dwa góra trzy dni później już lipa i trzeba było zwiększać dawki o 200% Bez urazy, ale chujowa substancja jak dla mnie.
  • 68 / 5 / 0
01 maja 2018Cold Steel pisze:
Bez urazy, ale chujowa substancja jak dla mnie.
Non taken. A widzisz, jednak na każdego inaczej. Tak jak i na mnie Clonazepam hipnotycznie.
  • 468 / 25 / 0
Klonazepam dla mnie od samego początku aktywizująco, czyli iść pozałatwiać sprawy urzędowe etc... Podlany etanolem to pewność siebie mocna, a przegięcie z klonem i alko to po prostu zerwany film.
  • 3014 / 1020 / 0
każde benzo + dużo alkoholu = zerwany film. dlatego nie powinno się ich łączyć z gorzałą. same w sobie dają pewność siebie.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 68 / 5 / 0
Ja alko nie piję w ogóle, mój organizm bardzo chujowo go znosi, chujowiej niż dragi, więc ja się zerwanym filmem martwić nie muszę. Na mnie tak aktywizująco działa Bromazepam i Klorazepat. Estazolam lekko też.

Fuzja - D5

Kocham Zolpidemowe zejście. Przypomina mi lekko tą rozlazłością człowieka i tym ciepełkiem i lekkim nieogarem 3-mmc. <3
  • 468 / 25 / 0
Eno, bez kurwa jaj już, wszystko wszystkim, ale zejście z zolpi ma się jak chuj do oka do zejścia z 3 mmc...
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.