Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
Mnie natomiast interesuje jak to jest z uzaleznieniem, bo czytalem troche, a opinii w stylu 2 tyg. bezsennosci i bolu nog+chujowe samopoczucie+2 miesiace depresji bylo niemalo. Ja chce zejsc z opiatow a nie sie w nie wpierdolic jeszcze bardziej.
W ogole, gdzie jest temat uzaleznienie?
Jeśli chodzi o skręty to są słabsze niż po pełnych agonistach ale trudne do wytrzymania ze względu na czas trwania. Przy kodeinie to pobierz sobie B przez tydzień, skręt od kody zniknie i możesz zrobić przerwę. Możnesz np. brać przez 2 tygodnie i później z 7-10 dni przerwy, tak żeby nie mieć skręta fizycznego. Psychicznie i tak jesteś uzależniony więc chociaż unikaj opcji fizycznej. U mnie nawet przy dawkach ok.grama kody bupra była mocniejsza i łapałem stany podobne do nodów. Do tego difergan brałem - tylko doustnie ziom bo żyły popalisz.
A co sadzicie o tym, ze bupra nie zejdziesz z opiata tylko przesuniesz jego skret, a jak sie wjebiesz w bupre to skrety sie zsumuja?
Jesli tak to branie tak jak powyzej mialo by sens.
Nie cpac, a tylko zabijac skreta.
Dziwne, przy takim dragu nie ma tematu uzaleznienie, a to bardzo wazne, bo krazy rowniez opinia, ze to nie az takie grozne.
Bylem wjebany w ak, skret obejmowal bole kazdej komorki ciala, srake i depresje. bupra zabila go na 36h, podana iv.
bo z moim organizmem jest chyba coś nieteges...
przykładowo biorę:
1 dzień - 4 mg bupry
2 dzień - pół ćwiary - później reszta i NIE ROBI MNIE NIC A NIC (towar pewny)
3 dzień - 2 mg bupry IV
4 dzień - 450 mg kody CZUJĘ JAK ZAWSZE
EKSTRA - oxy zawsze na mnie działa - nawet w tym samym dniu kiedy brałem bupre.
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
bupra jest bardzo dziwna i tajemnicza substancja, widac to w badaniach m.in. np takowym http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17919544
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.