Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 325 / 38 / 0
^ No i to jest właśnie to, ja całkiem niedawno poszłam po kodę, bo 'jakoś tak dawno nie było, to dlaczego by nie'. raz było fajnie, drugi raz też, a że kiedyś robiłam to z tygodniowymi odstępami, to w sumie może jeszcze dzisiaj, bo chuj tam, mam kontrolę (:D). no ale jutro naszła mnie ta sama myśl. i pojutrze też. no i jakoś tak tydzień, czy dwa tygodnie później się zorientowałam, że mój plan średnio wypalił. Z fetą było to samo, weekendy zaczęly przeciągać się do poniedziałku/wtorku, a zaczynały od środy, i tak zleciały dwa miesiące. może trzy?
Nie łudźcie się, moi drodzy, że macie kontrolę. Ona zawsze gdzieś ginie po drodze, czasem nie wiadomo gdzie i kiedy.
Chociaż ja mam już drugi dzień przerwy od kody!! Ale robię to w celu zbicia tolerki i nie wpadania w rutynę, czyli liczę na lepsze działanie w (niedalekiej) przyszłości. To NIE jest kontrola.
A ciekawość przed czymś mocniejszym rośnie i rośnie.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 5874 / 1214 / 43
O mnie piszesz >?
Jaka fryzura, bo nie czaje.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 326 / 54 / 0
Widzisz gdzieś tu innego Londona? Do Ciebie do Ciebie. wcześniej miałeś jakby więcej włosów? %-D i Ci sie kładły jakby w ala grzyweczke(?) a teraz jakiś łysy sie żeś zrobił.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 5874 / 1214 / 43
Starzeję się chyba.
Często zmieniam image, nie mogę być rozpoznawalny.
Niedługo wrzucę jakieś nowe szalone foto, to porównasz.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2019 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 880 / 365 / 6
Ja przy okazji huncenia na 930 mg kodeiny znalazłam w koszu aptecznym dwa Transtece 20 mg :D
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 15 / 3 / 0
Zajebałem 390mg o 17, zamierzam jeszcze dzisiaj dojebać
Mam 600mg, o której i ile? Wy decydujecie! ale mi sie kurwa nudzi, mogłem coś lepszego zrobić ztym hajsem, ale to jest tak cholernie przyjemne
Uwaga! Użytkownik wyrszywen21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 648 / 69 / 0
16zl za jednego Antka 15 Dx
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 648 / 69 / 0
Br0wnSugar pisze:
Kontrola opio-ćpania XD ba! "Kontrola".... W ogóle ćpania XDDD Życzę jak najlepiej ale ten... Niee moge gadanie nie ma sensu, po prostu życzę tych sukcesów z ćpaniem "co raz mniej" X"D
Przepraszam śmieszy mnie to, ale to naprawdę nie jest złośliwość! Nie odbierajcie tak tego, po prostu... Ja też kiedyś MYŚLAŁEM że umiem sobie tak tylko w piąteczek piątunio piątusiunio... Potem a w sumie cały tydzień nic to może tak przeciągnąć to na weekend czyli po piątuniu jeszcze sobótka i niedzielka i milutko moze być przecież i tak cieplutko prawda? No a potem nie wiadomo kiedy bylo codziennie a potem przyszła heroina i już nie wiem kiedy, a nie sorry teraz znowu 2 miechy ćpam ale wcześniej miałem 2 miechy przerwy. Pierwszy raz taka dluga przerwa od ćpania browna półtora roku? A moze juz 2 lata? Albo 2 lata stykną na jesień tego roku... Jebać XD
A jeszcze wczesniej rok na kodzie przecież.
Japierdole jak to dawno bylo, jakies załamanie czasowe bylo? Coś mnie ominęło?
W ogole jestem na bromku i mi fajnie i wesoło iks de. Pozdrawiam cieplutkim opiatowym kocykiem wszystkich to zgromadzonych. Ps. London jakoś sie tak dziwnie zmieniles. Tamta fryzura bardziej do Ciebie pasowała ziom.
(Sorki za post pod postem) Biore 2 lata na sportowo, a dzis mi sie zachce to zjem i tak raz na miesiąc czy podobnie. To kiedy zacznę kraść i walić codziennie?
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 317 / 78 / 0
Byli już tu i tacy rekordziści co i po 8 lat grzali na sportowo a i tak się wjebali ;) także nigdy nie można być zbyt pewnym siebie, bo kodeina to przebiegła dziwka, nigdy nie wiesz kiedy się wjebiesz.
Ale powodzenia, oby jak najdłużej [emoji846]
  • 8103 / 913 / 0
Ja zanim się obróciłem to wjebałem się w kodę.Najpierw sobie myślę ``weźmiemy z kumplem po 75 mg``, ```może coś poczujemy``.Kumpel nic nie poczuł ( zresztą to typowe sebix ) a ja już wiedziałem, ze to ``to`` no i zaczęło się.Jedna paczka od czasu do czasu a później latałem po aptekach codziennie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.