"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
I nie mowa tutaj o wszystkich używkach. A specyficznych.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
07 listopada 2023tajemniczy25 pisze: @Rs3mati nie wiem jak u Ciebie ale mnie te natręctwa myślowe właśnie zabijają napędzając nerwice lękowo(fobie społeczną) i demotywacja przez to do zmian w życiu,nie widzę sensu i ciężko mi się za coś zabrać.Pamiętam escitalopram wyłączył te myśli,jaki był mój szok że w głowie może być taki spokój.Byłem tu i teraz,niestety przerobiłem wszystkie SSRI/snri i nie dały już takiego efektu.Teraz zaczynam brać fluwoksamine bo pamiętam na niej były one zmniejszone/nie było ich wgl,znacznie lepszy nastrój(sigma).Niestety sama fluwo usypia mnie ja stojąco,ale po dodaniu mirtazapiny 7,5mg jest napęd od samego rana.Niestety mimo nie objadania się to puchłem w oczach,pobiłem rekord wagowy w życiu dlatego odstawiłem.Teraz żyje nadzieją że będzie lepiej.Na mnie paroksetyna zaczynała działać w dawce dopiero 40mg i było czuć ta sztuczność i brak emocji,fluwo przeciwlękowo jest równie mocna jak nie mocniejsza w moim przypadku od paro ale nie robi to w taki sztuczny sposób.Szukaj czegoś na natręctwa myślowe,to one stanowią problem całej teszczy, bynajmniej u mnie.Jest też podobno na to dobra klomi.
I chyba w miarę najłatwiejsze i nie robota po 12 h na początek pół etatu/ biedra/lidl call center opcji sporo do wyboru;)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.