13 marca 2024weedotixx pisze: Hhc-p to najgorsza szmata, co to robi z człowiekiem na odstawce to jest masakra: zimne poty, trzęsące się ręce, labilność emocjonalna, absolutna insomnia, stany depresyjne odbierające chęci do czegokolwiek i taka pamięć że permanentnie się czuję tak jakbym wszedł do pokoju i zapomniał po co, ktoś coś do mnie mówi a ja nie pamiętam o co chodziło, do tego tak mi to wybiło tolerę że jak paliłem normalnego skuna thc to tylko mi się w głowie zakręciło od smoły,
Nie wiem też jaki jest sens kupowania HHC czy innych półsyntetyków kiedy dostęp do normalnego zioła jest obecnie tak prosty. Chodzi o cenę, że hhc tańsze czy lepsze działanie?
18 marca 2024weedotixx pisze: @animalplanet Jaranie, czy to thc czy to alcanna obniża ciśnienie krwi, w oczach też i od tego się takie robią.
Proste, nie? zresztą wujek duckduckgo nie gryzie.
Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
Dla mnie to takie banioryjce o niewielkim potencjale przyjemnościowym - bez sensu
o źródłach dyskutujemy gdzie indziej _ xxx
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.