ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Jako osoba pracujaca, w pelni samodzielna, z duza iloscia zainteresowan, checi do zycia i podrozy ktora ma glowe na karku i duza ilosc samodzielnie zdobytych srodkow do zycia wystarczajacych na kilka lat zycia bez pracy (nie jestem narcyzem, male bio zeby czytajacy znali profil uzytkownika) stanowczo nie polecam...

Bardzo dobrze znam i okazjonalnie zaglebiam sie w czyste MDMA, czysta koke, 2C-B, LSD, nawet amfa w pascie sie zdarzala a do tego 4MMC, waporyzowanie dobrego ziolka tez nie jest mi obce a nawet zdarzaly sie takie jednorazowe przypadkowe podejscia (owczesnie znajac dawkowanie) do barbarzynskiego syfu jakim jest 3MMC, 4CMC, czy a-pihp (sniff)... o ile 3 czy 4 jeszcze dla osoby ktora nie zniszczyla sobie zycia dragami sa OK na chwile ale spustoszenie ktore sieja w ciele i glowie w porownaniu do klasycznych substancji wymienionych powyzej to jakis dramat...

13:50 (00:00)
(Sniff) Przyjalem 2cm kreseczke (50mg ?) bk-edpb z mleczno-bialego krysztalu ktory dostalem jako gratis do zamowienia wiekszej ilosci klasykow, no i tutaj moja przygoda sie skonczy z ta substancja bo o ile MDMA, MDA, 2C-B a zwlaszcza LSD czy meskalina potrafily mnie czegos nauczyc, moc spojrzec na pewne sprawy z innej perspektywy i dac lekcje o tyle incydenty z a-pihp sniffem to tylko mega wyrzuty sumienia za trucie sie czyms takim... az tu nagle to nieszczesne bk-edpb sie przypaletalo

...

...

17:00

Srodkow na uspokojenia calkowity brak, nie stosuje, do glowy wpadlo mi tylko alko ale po przeprowadzce zadnej pysznej whisky nie mialem tylko butelke Porto... cale szczescie bo 150ml winka, kieliszed wody z papryka cayenne i sok z rokitnika pozwolily ten bajzel ogarnac...
Ehhh... zly na siebie jestem ale juz jest OK, nie panikowalem, serce ktore wydawalo sie ze wyskoczy z klatki bilo OK (sprawdzilem) i spokoj ducha oraz silny charakter pozwolily to stlumic i szukac w spokoju metod na zniwelowanie dzialania bk... jestem spokojny pod wzgledem emocji i reagowania na rozne czynniki a temu bylo najblizej do wyrzucenia mnie poza te granice...

Jest 17:40 (03:40) i wydaje sie juz byc normalnym, trzezwo, normalnie i duzo myslacym soba... energia OK (ale po energie do zycia sie idzie uprawiajac sport i jedzac prawidlowo) ale ten rozpierdol w glowie nadaje sie tylko dla ludzi grubo wkreconych w cpanie ktorzy nienawidza zycia i chca sie od niego oderwac.

Wybaczcie z gory za bledy skladniowe czy interpunkcyjne ale ten syf pewnie dalej mi mozg sciska...

Pozdrawiam

Note- scalono /Hash_Oil

17:52 (04:02)

Pora na dobra muzyke do wyluzowania sie, zawsze taka watpliwej jakosci przygoda z bk-edpb to jakies doswiadczenie, jednak w dragach dobrze jest sie doszukac jakiejs lekcji ktorej raczej w tej substancji sie nie doszukam tak jak w sniffie a-pihp, eksperymentujcie ludzie jak chcecie ale z glowa i tylko wtedy jak Wasze zycie uklada sie dobrze i jestescie w fajnym miejscu zyciowo na tej planecie, takie RC syfy jak bk-edpb czy a-pihp raczej nikogo (kogo rzeczywistosc nie przeraza) nie beda potrafily uszczesliwic...

Substancja tylko dla tych ktorzy znienawidzili juz zycie w spoleczenstwie i obowiazki i wola sie oderwac totalnie od realnego swiata... MOIM zdaniem drodzy uzytkownicy ;-)
  • 1878 / 195 / 0
Gratuluję zacnego CV

Efylon może i do elyty narkołyków nie należy, ale gdybyś lepiej obeznała się z tematem, dowiedziałabyś się, że sniff to głównie Noradrenalina. Czyli chuj, a nie faza ;)

Przy podaniu oralnym jest Serotonina, Dopamina, a potem Noradrenalina, czyli generalnie duże większe szanse powodzenia na przyjemnego tripa. Ale to też zależy od sortu
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 4 / / 0
Sort jako gratis od tego samego zrodla co reszta w/w zabawek czyli od kogos kto stawia jakosc ;-) Oral, czy sniff, jak cos ma w sobie potencjal na tak negatywne doznania dowolna droga administracji to jedyna (moim zdaniem) sluszna droga administracji la takiej substancji to toaleta i tam tez wyladowala reszta tego krysztalka wiec orala nie bedzie... no kurcze sa takie fajne substancje na swiecie a ludzie brna w takie paskudstwa :-/ Mega przykro mi ze ludzie w tym temacie w ciagi sie pakowali bo napewno nie jest z nimi kolorowo, klasyczne dragi (o ile taka terminologia istnieje) tez oczywiscie maja wielki potencjal do uzaleznien ale zdecydowanie nie beda az tak destrukcyjne chyba ze mowa o naduzywaniu koki czy MDMA, zreszta... Juz nie musze sie tu udzielac cale szczescie i w CV przemilcze takie eksperymenty :-D
  • 42 / 8 / 0
@smatt

kogo obchodzi co brales? jestes jakims pierdolonym ulongiem czy cos bo nie rozumiem?

apropo efylonu, do czego mozecie porownac profil dzialania?
  • 4 / / 0
07 listopada 2017arileeh pisze:
@smatt

kogo obchodzi co brales? jestes jakims pierdolonym ulongiem czy cos bo nie rozumiem?

apropo efylonu, do czego mozecie porownac profil dzialania?
Witam drogi kolego ;-)

Wyrazilem swoja opinie na temat doswiadczenia z ta substancja, dajac czytelnikowi znac jaki rodzaj czlowieka sie wypowiada (tak to narkomanskie forum a do tego jego najbardziej ciemny, zacpany zakamarek czyli tematyka beta-ketonow, ale mimo wszystko - warto sie przedstawic dajac jakakolwiek opinie), stad szybkie bio i lista substancji do ktorych moglem sie odniesc wyrazajac owa opinie ;-) Ale widze ze wyjatkowo Cie to poirytowalo Nerwusku ;-)
  • 702 / 58 / 0
@Smatt nie przejmuj się bardzo ładnie wszystko przedstawiłeś, poprzedzajac to odpowiednim intro.

U znajomego prawie wcale nie działała tytułowa substancja.
  • 594 / 35 / 0
tak zapytam czy efylon można wapować?
  • 4935 / 859 / 0
Tak.

Pewien sklep oferuję nawet efylon jako analog a-pvp only vapo.
  • 401 / 20 / 0
Czy prawdą jest że w zależności od ROA działanie Efylonu jest zgoła odmienne? Tzn mam na myśli że per nasal to wyłacznie noradrenalina za to przy podaniu oralnym w glownej mierze sero i dopa?
  • 2981 / 1638 / 35
@Up tak jest podanie doustne Dług o rozkręca się nawet do 45 min 1h ale czuć właśnie dopamine serotonine i noradrenaline .
Podanie donosowe jest albo słabo wyczuwalne albo czuć mocno noradrenaline roznie ludzie reagują na to więc różna opinie ale głównie noradrenalina.
Pamiętaj 3-4h oral szczyt cały czas efekty rosną drugie tyle schodzą.
Lepiej nie dociagac po pewnym progu można zeschizowac.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.