Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 53 / 13 / 0
Waklert to armodafinil a modalert to mod. Na mnie armodafinili działa tak jakby spokojniej, mniej czuję go fizycznie. Jest delikatniejszy.
  • 525 / 55 / 0
@Downersonly nie spodziewaj się, że nootrop będzie działał jak narkotyczny stymulant.
  • 83 / 15 / 0
^^ up wiem wiem ale nadzieja umiera ostatnia.. dałam temu czemuś szanse i się nie sprawdziło, szkoda, ostatni raz zakupiłam ten specyfik. Ale tak naprawdę to chociaż mogłoby coś kolwiek zadziałać a nie tylko czekanie odliczanie kiedy alpre mogę zajebac bo ten modaszjet nie działa...
jutro biere cała reszta i trudno nie będę tego dzielić na sto porcji skoro 600tka nie robi nic. Chyba zostanę przy innych stimach a modafakila zostawię dla tych z was na których działa (z góry zazdroszcze i życzę najlepszej fazy jeśli tak to można nazwać lub lepiej wspomogi w czynnościach codziennych pracy nauce w czemkolwiek tego używacie )
Wciągam amffe ze słomek. A miało być z pińćsetek, dwusetek lub chociaż dziesionek. Walczę o więcej spida w spidzie i patronuję akcji „seta plus”-czy się stoi czy się leży, przykurwić ścieżkę se należy. Walę pasa na lepsze spanie, sranie a także jebanie.
  • 379 / 28 / 0
Szybko tolerancja rośnie, za pierwszym razem jakbym boga za nogi złapał. Teraz. to 200 zamiast kawy rano i da się wytrwać do wieczora. Czasem się robię senny, ale na drzemkę nie ma szans
  • 5 / 1 / 0
Jak brałem 200 mg modafinilu to nieraz myślałem że na zawał pier***ne, jak się ma przećpaną pałe albo podrobiony produkt to nic dziwnego że nie działa.
  • 280 / 14 / 0
Ja stosuję cały czas i czuję go non stop.
  • 1 / / 0
Mam problem z moda taki ze jak biore raz po dłuższej przerwie to czuje sie zajebiscie ale następnego dnia jak wezmę to zero emocji tylko jest zamulony.
  • 13 / / 0
22 lutego 2020mcz pisze:
Mam problem z moda taki ze jak biore raz po dłuższej przerwie to czuje sie zajebiscie ale następnego dnia jak wezmę to zero emocji tylko jest zamulony.
zrób sobie przerwę - miesiąc / dwa albo przerzuć się na inne specyfiki np. armodafinil.
  • 2 / / 0
Mam ważny i trudny egzamin w połowie kwietnia, potrzebuje dużo materiału zapamiętać i jest problem. Czy modaf.. mi pomoże ? Czy Hydrafinil to to samo ?
  • 13 / / 0
10 marca 2020grysiak pisze:
Mam ważny i trudny egzamin w połowie kwietnia, potrzebuje dużo materiału zapamiętać i jest problem. Czy modaf.. mi pomoże ? Czy Hydrafinil to to samo ?
Nie to samo. Mało jest informacji. Najlepiej jak przetestujesz na sobie (nie zachecam)
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.