Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 630 / 3 / 0
Te psychozy na wczesnej odstawce to normalne. Jak masz jakiś antydopaminowy neuroleptyk - pomoże.
  • 887 / 11 / 0
No i znowu odstawiam... wczoraj wyzerowałem, nocka bez giebla, do 15 było wporządku ale stwierdziłem że skoro mam cała butle to poleje sobie dwójeczke, zastanawiam się czy moge teraz przerwać cold turkey? Czy może receptory są na tole wyrobione że lepiej zejść od nowa? Jestem teraz na 1ml co 2h
  • 1611 / 34 / 0
peszel pisze:
czy zdarzają się wam pscyhozy na zejściu GBL np budząc się w nocy? Czasem wydaje mi się że czuje jakaś zła moc, mam halucynacje, głupi sok wygląda jak krew, wszystko mija wraz z polewką
fchuj - mi się od razu pojawiają obrazy jak trupy z Ałszwic albo trupy z Ałszwic tylko żywe (tzn to było wczoraj).

Wejdź w wątek o snach na gieblu - tam o pół-śnie i lękach itp
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 887 / 11 / 0
Wczoraj odstawiłem poraz drugi, przedwczoraj też, dzisiał miała być przerwa przynajmniej z miesiąc, siedze od rana, myśle że już 16, patrze na zegarek 11... Do dupy z taką odstawką, załatwie sobie większą ilość klonów to przez pierwsze dni będę podjadał aż ta chujoza minie, a tym czasem ciąg trwa, pewnie jeszcze z miesiąc
  • 38 / / 0
peszel chcesz odstawiać GBL mają litr płynu pod ręką? To ci się raczej nie uda. Wylej go do kibla albo jedz gdzies na drugi koniec miasta i go zakop (sprawdzony sposob ;). Kiedy już nadchodzi ta mega chujnia po x czasu od ostatniej polewki i wszystko robi sie takie szare a anhedonia cie zzera, nie ma bata zebys nie polal majac GBL w szafce obok.
  • 28 / / 0
Czy Lorafen da rade przy odstawieniu podobnie jak baclofen? mam ino 5tabletek wystarczą czy to śmieszna ilość?
Uwaga! Użytkownik maulczynski jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 356 / 7 / 3
Pozytywnym skutkiem ''ubocznym'' ciągów, jest późna odraza ( przynajmniej ja tak mam) do tego niezwykle uroczego specyfiku:) Oczywiście gdy wytrzeźwieje, potem się tej subtancji zwyczajnie boję. Aczkolwiek ciężko jest przestawić się na tryb okazjonalnego ćpania, o ile to w ogóle możliwe. Takich osób jest niezwykle mało na tym forum, z tego co wyczytałam. Podziwiam jednak takie osoby które powiedzą sobie 'stop' , bo ja osobiście tylko raz wzięłam pojedynczą dawkę, nie waląc potem 24/7 , i to tylko dlatego że brałam kodeinę i później spokojnie zasnęłam. Jednak to był jedyny raz. Uważam że to strasznie nie mądre walenie tego specyfiku w ciągach, cała substancja traci wtedy swój urok, mimo wszystko nigdy nie potrafiłam sobie odmówić, i żadnym argumentem dla mnie nie był późny smutek który nieodłącznie towarzyszy mi przy ciągach, nawet jak mam całkiem dobrą pizdeczkę . Chce wytrzeźwieć... Mimo że w chwili obecnej nie mam pomysłu jak sobie odpuścić, tym bardziej że wczoraj mixowałam fetę z GBL i zjazd zapewne też odkładam. Nie mam niestety benzosów ...
Czy alkohol jest dobrym pomysłem? I ile po ostatniej dawne GBL mogę bezpiecznie i w miarę jak mniej szkodliwie zastosować alk?
  • 28 / / 0
Byłem u psychiatry.wpisał mi propranolol 40mg jakko zamiennik wódki. proprazolol na sen.dadza rade?

Powedział ze z rana z kazdej po pół tabletki i iweczorem tak samo.

Po łyknieciu 20mg fajnie sie poczulem a rodzice co Ci jest co z twoja sprawa.....
Uwaga! Użytkownik maulczynski jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
jak ci pomaga to smialo pij ten propranolol, moze problemem bylu ciebie po prostu cisnienie ;) Tak na serio on jako betabloker co najwyzej redukuje aspekt cisnienia przy odsawieniu alko/GBL i traktuje sie go w tym przypadku jako "przeciwlekowy", i chyba co drugi alkoholik jakiego spotkalem , choc ja go widze jako dodatek tylko do czegos stricte dzialajacego.
  • 28 / / 0
sorki na sen przepisał lorafen a Propranolol na odstawienie gebla. trząść się nie trzęse ale czasami mam wielkie ciśnienie w głowie(ucisk z lewej i prawej strony głowy)? Powinien dać rade tak jak baclofen czy neurony będą się smażyć
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.