Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 272 / 6 / 0
Re: 2C-D
Post autor: raven gray »
Słabizna to To see CD, nie widziałem nawet rozproszenia światła przez płytę. Może cosik, ale dajcie spokój musiałbym ze 100 mg tego jebnąć, ale wtedy bodyload by mnie chyba zjadł.

Fuzja / 909

Kucze słabo ~50 mg długi bodyload (oral), herbata pomogła. Brak mi MXE, zabrakło sancie śniegu to z braku laku dobry kit. Wciąż czekam, na razie bez fajerwerków.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 30 / 0
Post autor: derb »
w moim przypadku żeby było ciekawie to musiałem zjeść około 180-200mg
BS
  • 562 / 55 / 0
Post autor: blau77 »
czy dawka 50 mg oral dla doswiadczonego uzytkownika w nielegalach, legalach, probowalem rowniez 2-ce, jesli chodzi o ta grupe: przy zerowej tolerancji w sumie na wszystko na tą chwile, bedzie odpowiednią dawką (nie chce zadnego badtripa)?
  • 1342 / 48 / 0
Post autor: scat »
Nie będzie, zarzuć więcej. Albo mniej i sniffem jeśli nie boisz się raczej dość koszmarnego bólu.
SESH
  • 562 / 55 / 0
Post autor: blau77 »
w kapsule da rade czy koniecznie rozpuszczac w napoju? (pamietam smak 2C-E ochyda)
  • 3363 / 356 / 0
Post autor: FajnieJest »
Da rade
  • 2014 / 500 / 0
Post autor: KapitanAizen »
blau77 pisze:
w kapsule da rade czy koniecznie rozpuszczac w napoju? (pamietam smak 2c-e ochyda)
Pewnie, że można zapakować w kapsułkę tylko wolniej zacznie działać. Chociaż mam wrażenie, że jak się rozpuści w wodzie a dopiero i ten r-r wleje do kapsułki to substancje zaczynają działać szybciej niż gdy się wsypie proch.
  • 1794 / 124 / 0
Post autor: Uroboros »
Rozrób to w 20ml wody, do kieliszka, chlupnij jak wóde i nawet nie poczujesz smaku. Nie jest taki tragiczny, a na pewno lepszy od hometa. No i rozpuszczone w wodzie ino najszybciej klepnie.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 282 / 9 / 0
Post autor: Marv »
Oczywiście, jak zwykle można było liczyć na rzetelność badań tutejszych zawodników - nauczony wcześniejszymi doświadczeniami, nie poszedłem za radami, żeby jeść "przynajmniej z 70mg" zjadłem 55mg i przeżyłem jedną z mocniejszych pizd, nie żeby jakąś ciężką, ale jednak, a jak czytałem, tutaj to jest "słaba" dawka. Wizuale były mocne albo i bardzo mocne, bodyload średni, przeszedł gdzieś po godzinie, po zamknięciu oczu dalej wszystko zapierdalało, aż raziło. Weźcie ludzie piszcie, że macie tolerkę, jak zalecacie dawkowanie.
You Gotta Say Yes To Another Excess
  • 1444 / 76 / 0
Post autor: Scone »
Planowałem sniffnąć 25 mg, czy dodawanie do tego lidokainy (oczywiście przeciwbólowo) ma sens?
I czy nie obniży to znacznie dostępności? Trochę musi, bo w końcu więcej proszku.
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Mon, 02 Feb 2026 08:59:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770022692'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".

CBZC rozbija packzomatową dystrybucję

Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.