Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Dawka 2mg, myślę że na imprezę maks to 1mg, szczególnie że po tych 2mg czułem się ostro wyćpany i nieogarnięty, bardzo na mordzie widać że coś jest nie tak, oczy jak pjenćzłoty, twarz czerwona cała. Polecam serdecznie, tylko uważaj żeby nie przedobrzyć i nie zepsuć sobie (i innym) imprezy.
Tak troszku na marginesie, ja już sobie hometa dzisiaj na sylwestra, nie mogę się doczekać fajerwerków. :retarded:
sqrczak pisze:Ktorego nbome polecalibyscie na impreze sylwestrowa I dlaczego? Mam do wyboru 25B, 25i oraz C30, jednak co do tej ostatniej mam watpliwosci, gdyz malo info o niej, a w dodatku info to jest sprzeczne dosc czesto :-(
jeżeli obu to 1mg 25B i powinno być git
Alfredo pisze:Tak troszku na marginesie, ja już sobie hometa dzisiaj na sylwestra, nie mogę się doczekać fajerwerków. :retarded:
Myco-Maniac
Może było by inaczej gdybym poczekał chociaż aż wejdzie i dopiero zaczął pić, a tak to piłem przed, w trakcie podawania i po, po prostu cały czas.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
U mnie taka kombinacja nie osłabiała ani trochę 25I
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol
USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.