Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 75 / / 0
dsn pisze:
Inaczej tego dokładnie nie zrobisz bez wagi, ale wiedz, że trwałość tryptamin w roztworach jest nikła (nawet w spirytusie, a co dopiero w wódce). Pasuje w ciągu tygodnia wykorzystać.
No nie zgodzę się z tą tezą... Ja swojego 5MeO rozpuściłem w 70% spirytusie 2 miesiące temu. Jak na razie nie straciło nic na mocy (klepie tak samo jak w dniu rozpuszczenia) a sprawdzałem dziś rano!:p Tak więc spokojnie można rozpuszczać i przechowywać. Ja swój roztwór trzymam dodatkowo w lodówce - ale nie wiem czy to jest niezbędne ale na pewno nie zaszkodzi. :)
  • 1392 / 10 / 0
Na pewno to znacznie pomaga. Taki homet czy 4aco nie wytrzyma raczej tak dlugo, to z doświadczenia.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 43 / / 0
Jadłem 3 razy, 2 bl okropny (2 czyste razy bl okropny i bełt, ale warto raz w mixie z pente 0 bl, ale nie warto). Samo w sobie jest w rozsądnych dawkach mega lekkim psychodelicznie euforiantem z dodatkiem piękna do percypowanych rzeczy (ot i cała psychodela - zachwyt nad światem). Te dwa razy też zero zwały jakiejkolwiek, ten trzeci zmarnowany mix zwała jak po skonsumowanym pente (adekwatna do ilości). Gdyby nie bl=bełt już na początku fazy (naćpany człowiek żygając czuje się źle) to już nic bym chyba nie ćpał innego, afrodyzjakalnie dyskusyjne - z tym, że euforia, zachwyt plus działająca hydraulika, to może jeszcze nie afrodyzjak, ale zajebiste kombo! :old:
  • 66 / / 0
5-6 mg podziała afrydjakozalnie be wjazdu na serce? mam kłopoty z pompką :/
  • 7 / / 0
Czy jest sens dorzucania tej substancji? Jestem właśnie po 10 mg i zastanawiam się nad wrzuceniem następnych dziesięciu... Z doświadzczenia wiem, że dorzucanie psychodelików w ogóle ma średni sens, ale może ktoś tak już robił i może się podzielić swoją opinią.
  • 75 / / 0
@Williamsik Powinno właśnie tak działać jak piszesz. Ja nawet mniejsze ilości (3mg) zapodałem by wzmocnić efekt działania sfery erotycznej 6-ABP.
@maly_glod Odnośnie dorzucania to ja ostatniej soboty 2 razy dorzucałem w odstępie 2 i 3 godzin i było ok. Nie do końca odkryłem na sobie efekt tolerancji na ten związek a podobno takowy istnieje.
  • 1174 / 22 / 15
Spokojnie możesz dorzucić. Podbije.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 10 / 0
Scone pisze:
Grassik pisze:
Też sadzę, że mipt nie powoduje badtripów.
Ile wrzuciłeś najwięcej? Szerząc takie opinie, możesz skusić jakiegoś niedoświadczonego neuronautę do przegięcia pały. Oczywiście, że bt jest możliwy, nawet bez jakichś szczególnie niepokojących bodźców. To tylko kwestia dawki.
I mówię to mimo, że mnie ta trypcia nie skrzywdziła - a wręcz w tej grupie substancji jest moją faworytką.
Kolejny raz gdy Grassik wypowiada się, niezbyt mając pojęcie.
Ileśtam stron wstecz jest mój post odnośnie zjedzonego 5meo na woodstocku, odmierzonego na oko.
Skończyło się tym, ze wraz z kolegą nie byliśmy w stanie się ruszać, rozpierdol, przed oczami miazga, trochę więcej i na prawdę mogłoby skończyć się źle.
Różnie to jest, Grassik widocznie jest niezniszczalny. Nie boję się badtripów itp. ale wszystko jest możliwe.
pozdr
  • 284 / 4 / 0
Pijesz do mnie jakbyś problem miał. Jak walniesz 2x za dużo to spowoduje badtrip i tak. Uważam, że w rozsądnych dawkach, gdzie bl jeszcze nie miażdży sam meo-mipt nie powoduje bad-trip'ów na takiej samej zasadzie jak badtrip'ów nie powoduje mdma, ale zawsze może coś nie wypalić. O bad tripach mnie uczyć nie musisz. Widziałem wiele, sam przeżyłem parę i doskonale wiem jak wyglądają. A więc owszem badtrip jest możliwy, ale szansa na niego znikoma przy odpowiednio dobranej dawce do pacjenta a Tyś młocie odmierzał na oko więc co się dziwisz. Jeszcze mipta gdzie każdy 1mg ma właściwie znaczenie.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 90 / / 0
Już po tym jak pytałam, na okoliczność pytania, jedna z osób złapała bt, chociaż sama nie wiem jakim cudem. Wszystko było nieopisanie piękne aż uświadomił sobie, że nic nie jest w stanie sprawić, żeby z miejsca wytrzeźwiał i neuroleptyki też potrzebują chwili. Po wszystkim sam się zastanawiał w jaki sposób piękne, kolorowe fraktale urosły do rangi takiego problemu - bo jedynym problemem była niemożliwość natychmiastowego ich "zniknięcia".
YAY, PATRZY!
https://www.wikiwand.com/en/Machine_learning
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.