Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak oceniasz swoją częstotliwość ćpania?
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy, człowiek-faza.
72
8%
Ćpam często, prawie codzień.
168
19%
3, 4 dni w tygodniu jestem ujebany.
171
20%
Zdarza mi się coś zarzucić w weekend, lub raz w tygodniu.
263
30%
Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze.
82
9%
Moje ćpanie można policzyć na palcach jednej ręki.
32
4%
Nie ćpam.
26
3%
Sprawdzam wyniki.
58
7%

Liczba głosów: 872

ODPOWIEDZ
  • 109 / 2 / 0
ostatnio było trochę grubej jazdy na MDMA, Xanaxie i opio głownie przy weekendzie. dwa razy stafiło sie LSD (białe kartony). Ale no co dobre szybko sie kończy, trzeba isc na siłkę i zrobić trochę formy :lol: :lol:
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 7 / 0
raz na tydzien w weekend ketony, chyba ze wpadnie do domu sampel nowej substancji, wtedy nie idzie wytrzymac do weekendu :)
  • 5874 / 1213 / 43
Zależy. Bardzo różnie. Czasami przez tydzień nie wychodzę z domu, taki zaćpany. Innym razem trzeźwy do tygodnia.
Staram się cały czas na czymś jechać.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 46 / 2 / 0
raz na miesiąc pis
srać mi się chce
  • 177 / 6 / 0
1/2 kreski fety raz w tygodniu mocno rozwali organizm ? W tygodniu dużo owoców, warzyw, orzechy, łykanie potasu, magnezu, omega-3 itp. , mało słodyczy i zero fast-foodów. Sen 7/8h. Praca siedząca wiec mało ruchu w ciągu tygodnia.
  • 1544 / 197 / 0
nie mocno
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.