Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak oceniasz swoją częstotliwość ćpania?
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy, człowiek-faza.
72
8%
Ćpam często, prawie codzień.
168
19%
3, 4 dni w tygodniu jestem ujebany.
171
20%
Zdarza mi się coś zarzucić w weekend, lub raz w tygodniu.
263
30%
Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze.
82
9%
Moje ćpanie można policzyć na palcach jednej ręki.
32
4%
Nie ćpam.
26
3%
Sprawdzam wyniki.
58
7%

Liczba głosów: 872

ODPOWIEDZ
  • 109 / 2 / 0
ostatnio było trochę grubej jazdy na MDMA, Xanaxie i opio głownie przy weekendzie. dwa razy stafiło sie LSD (białe kartony). Ale no co dobre szybko sie kończy, trzeba isc na siłkę i zrobić trochę formy :lol: :lol:
Uwaga! Użytkownik Sashimi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / 7 / 0
raz na tydzien w weekend ketony, chyba ze wpadnie do domu sampel nowej substancji, wtedy nie idzie wytrzymac do weekendu :)
  • 5985 / 1237 / 43
Zależy. Bardzo różnie. Czasami przez tydzień nie wychodzę z domu, taki zaćpany. Innym razem trzeźwy do tygodnia.
Staram się cały czas na czymś jechać.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 2 / 0
raz na miesiąc pis
srać mi się chce
  • 177 / 6 / 0
1/2 kreski fety raz w tygodniu mocno rozwali organizm ? W tygodniu dużo owoców, warzyw, orzechy, łykanie potasu, magnezu, omega-3 itp. , mało słodyczy i zero fast-foodów. Sen 7/8h. Praca siedząca wiec mało ruchu w ciągu tygodnia.
  • 1544 / 198 / 0
nie mocno
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.