Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 211 / 1 / 0
Nie pamiętam dokładnie, ale była to kwota zbliżona do stawek obowiązujących w wysyłkach krajowych. Naprawdę nie wyszło drogo.
  • 43 / / 0
ja nie dawno kupowałem 3x 60 tabs 1200 mg i 2x 60 tabs 800mg i wyszło razem z przesyłką coś ok 110 zł. Działa i się opłaca :)
  • 24 / / 0
Jak wygladaja opakowania paczek od DocSimon ?
  • 207 / 13 / 0
kwadratowe , 6 blistrow po 10 pix albo 5 po 12 jzu nie pamietam , ale polski lucetam mnie bardziej kopie
  • 211 / 1 / 0
Paczki zawierają, z tego co pamiętam, oznaczenia z nazwą i adresem apteki. Moja paczka sprawiała wrażenie otwieranej i zamykanej ponownie.Nie wiem czy tak było, czy ją sprawdzano, ale tak wyglądała.
  • 69 / 1 / 0
Zamierzam brac selegiline z piracetamem. Na pocczatek 10mg +24000mg.Po tygodniu jak bedzie dobrze podwoje dawke. Czy taka kombinacja moze byc skuteczna ? Chodzi mi o poprawe funkcji poznawczych i zmotywoawanie do wytezonej pracy fizycznej i psychicznej, ktore spieprzyly leki trójcykliczne, i neuroleptyki. Brał ktos tak?
  • 361 / 12 / 0
zlysmok pisze:
Chodzi mi o poprawe funkcji poznawczych i zmotywoawanie do wytezonej pracy fizycznej i psychicznej, ktore spieprzyly leki trójcykliczne, i neuroleptyki.
Jakie konkretnie?
Brał ktos tak?
Masz temat cały o sel w antydepresantach, powinno być ok.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 1 / 0
zlysmok pisze:
Zamierzam brac selegiline z piracetamem. Na pocczatek 10mg +24000mg.Po tygodniu jak bedzie dobrze podwoje dawke. Czy taka kombinacja moze byc skuteczna ? Chodzi mi o poprawe funkcji poznawczych i zmotywoawanie do wytezonej pracy fizycznej i psychicznej, ktore spieprzyly leki trójcykliczne, i neuroleptyki. Brał ktos tak?
Tego piracetamu to domyślam się, że troszkę (o jedno zero) mniej. Ja osobiście działaniem samego piracetamu jestem rozczarowany. Dawki 2400 mg nie działają na mnie wcale. Na początku nawet powodowały "zmulenie". Teraz w ogóle ich nie czuję. Moze w twoim przypadku będzie inaczej, dużo ludzi jednak chwali. Poza tym ja brałem solo a ty miksujesz.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2010 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 2 / / 0
to tak może reasumując :
w większości piracetam pomaga Wam? Ja biorę go od jakiegoś czasu i tak jak tutaj w większości przypadków moje IQ nie wzrosło diametralnie do 250 ;) ale minimalna zmiana jest. Lepsze myślenie, szybsze i bardziej błyskotliwe odpowiedzi. Pije jak to polacy i zauważyłem,że jak wziąłem piracetam i potem wypije pare piw lub pare kieliszków to jakby efekt piracetamu się zwiększył. raz pamiętam ( tzn. nie pamięta) jak bylismy na imprezie na którą miałem nie iść. wszamałem kilka tabletek piracetamu i mialem grzecznie czytać ksiażke o II wojnie swiatowej. jednak pod naporem telefonow znajomych wyszedlem. bałem się wziąć alkoholu do ust jednak zbyt asertywny nie jestem i jak penwie sami wiecie jak to jest, jedno piwo, potem trzecie, 50tka itd.
nawaliłem się w trupa ale pamiętam ,że dobrze mi się gadało a moja kolezanka mówiła,ze takiego mnie nei znała.
zagadywalem ze wszystkimi ( ale nie jak po amfetaminie ze chodzilem wystrzelony) na rozne tematy, czesto zmieniałem język ( znam angielski i hiszpanski) pewnie chcialem szpanowac, przypominałem juz prawie zapomniane anegdoty z wczesniejszych zabaw. reasumujac byłem pozytywnym królem imprezy.
probuje tak dalej, faktycznie zawsze nie zaduza ilosc alkoholu poteguje efekt leku ale jednak nie polecam takiego mixu, lepiej nie ryzykowac.
mysle teraz nad lekkim sprobowaniem aniracetamu...

pzdr
  • 338 / 2 / 0
po sposobie wypowiedzi wnioskuje, ze doszlo do uszkodzenia mozgu.
zarowno ciesze sie, ze przytoczyles nam jak ze istotne fakty dotyczace Twojego zycia.
wiezymy, ze po lekkim sprobowaniu aniracetamu Twoj wspolczynnik IQ wystrzeli w zenity i osiagnie wartosc grubo ponad 250 :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.