Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 180 / 5 / 0
jak przeprowadzic domowym sposobem amph do postaci, ktora daje tego legendarnego kopa? Bo to co walilem dzisiaj nosem dziala pieknie a iv prawie wcale :(
przypadkowa karma. whitealex
Ten, kto gwiazdę w locie schwyta, sprawi dziecko mandragorze,
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
  • 587 / 2 / 0
Probowalem szukac internet, ale bezskutecznie. Jako, ze ostatnio bardzo polubilem speedballe, znalazlem sie w sytuacji w ktorej przyjmuje spore ilosci amfetaminy dozylnie. Za kazdym razem gdy to robie moj puls przyspiesza do jakichs 200uderen na minute i czuje duzy ucisk w klatce piersiowej. Czy ktos moze zna jakies strony albo md pdf'a z harm reduction odnoscie dozylnego podania amfetaminy ?
  • 3 / / 0
drugster respekt za instrukcje
a to,że krew jest w kontrolce nie znaczy,że nie zrobiłeś np. przebitki, czyli wjechałeś w bata i dalej, igła wyszła poza i stąd siniak i gula
ja odciągam tłoczek co centa, żeby wiedzieć, że jestem i nie będzie bubu
Filippo
  • 35 / 3 / 0
Ja tam wale osiedlową i nic mi nie jest przez filtr od szlugi wciągam i to jest jedyna metoda oczyszczenia jaką stosuje narazie wszystko git.
Uwaga! Użytkownik Cezarro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 18 / 0
dziś trafiłem na taką nawet nawet fetę do i.v.. mimo, że tylko coś około 50-60 % wsypanego do kieliszka prochu się w wodzie rozpuściło, a reszta osiadła na dnie, to przynajmniej roztwór był przezroczysty, a wypełniacze nierozpuszczalne w wodzie... nie o tym chciałem, ten, no - też macie taki chemiczny trudny do porównania z czymkolwiek posmak w ryju przy dożylnej amph? Ja już wiele sortów różnych waliłem i zawsze ten posmak charakterystyczny się pojawiał.
  • 381 / 11 / 0
tak, jest posmak,druga sprawa ze teraz lata towar co po podgrzaniu jak szybko nie stukniesz to zastyga w glut i trzeba od nowa..
Anaboliczny dżentelmen.
  • 7 / / 0
Ja ostatnio pukam sobie fete i.v.
Sypie różnie 150-300 mg na cooker wlewam 2-3 ml woly, podgrzewam zapalniczką aż się rozpuści, zaciągam do pompki 2ml czasami 5ml, kolka 0.6 i fkanau :rolleyes:
Czasami jak zajebie okolo 500 mg na strzał to robi się ciekawy stan na wejściu jak po kokainie i.v. ale po tej to jest taki szau i rush że człowiek nic nie ogarnia i mało się nie :kotz:
hehe
  • 180 / 5 / 0
Ktoś ma pomysł co takiego dodają do spida ze robi się ten zjebany glut? Moja teoria jest taka ze dodają tam czegoś zracego co ścina wypełniacz. Z tego co pamiętam to alfa pvp była taka właśnie mocno żrąca. Myślicie że to działa w ten sposób?
Ten, kto gwiazdę w locie schwyta, sprawi dziecko mandragorze,
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
  • 5871 / 1212 / 43
Spotkaliście się kiedyś z fetą, która po rozpuszczeniu zmienia się w taki "żel", dopiero po jakimś czasie. (?)
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 672 / 127 / 0
@up

tak. ale nie mam pojecia ocb
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.