https://www.easypaste.org/file/w2mqFSgc ... df?lang=pl
jezeli hosting nie dziala to prosze o wiadomosc, wrzuce na inny. mysle ze komus moze sie ten poradnik przydac, niestety.
can you sit right next to me and crush 'em down?
omylkowo dodalem wpis w nie tym temacie co trzeba - mialo pojsc do Iniekcje - wątek ogólny.
przepraszam za pomylke i prosze o przeniesienie w miarę mozliwosci
przeniesiono - nv13
Wodę do iniekcji jak masz znajomego/znajomą w aptece to ci da na farmaceutyczną, ja mam aptekę co bez problemu dostanę sól tą "żółtą" do iniekcji, wodę do iniekcji czy nawet baclofen- w który wbijam chvja od dawna, ale czasem brałem, nie powiem, że nie. Zależy to wiadomo od relacji/zażyłości z obsługą danej apteki. Mnie akurat w tej aptece wszyscy farmaceuci znają i każdy wyda to co może na farmaceutyczną i ogólnie nie ma problemu z rzeczami, które przykładowo wymieniłem chociaż zawsze jest mi mimo wszystko trochę głupio prosić nawet obecnie o "żółtą" sól do iniekcji jak potrzebuję np. do rozrobienia HCG.
przeniesiono - nv13
przeniesiono - nv13
Oglądałem tutoriale na YouTube i ludzie bili w udo lub dupę.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.