https://www.easypaste.org/file/w2mqFSgc ... df?lang=pl
jezeli hosting nie dziala to prosze o wiadomosc, wrzuce na inny. mysle ze komus moze sie ten poradnik przydac, niestety.
can you sit right next to me and crush 'em down?
omylkowo dodalem wpis w nie tym temacie co trzeba - mialo pojsc do Iniekcje - wątek ogólny.
przepraszam za pomylke i prosze o przeniesienie w miarę mozliwosci
przeniesiono - nv13
Wodę do iniekcji jak masz znajomego/znajomą w aptece to ci da na farmaceutyczną, ja mam aptekę co bez problemu dostanę sól tą "żółtą" do iniekcji, wodę do iniekcji czy nawet baclofen- w który wbijam chvja od dawna, ale czasem brałem, nie powiem, że nie. Zależy to wiadomo od relacji/zażyłości z obsługą danej apteki. Mnie akurat w tej aptece wszyscy farmaceuci znają i każdy wyda to co może na farmaceutyczną i ogólnie nie ma problemu z rzeczami, które przykładowo wymieniłem chociaż zawsze jest mi mimo wszystko trochę głupio prosić nawet obecnie o "żółtą" sól do iniekcji jak potrzebuję np. do rozrobienia HCG.
przeniesiono - nv13
przeniesiono - nv13
Oglądałem tutoriale na YouTube i ludzie bili w udo lub dupę.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.