Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
04 grudnia 2017boluch1454 pisze: Jak wale tramadol i wale 1g zeby miec dobrze to ile fenta mam zazucic zeby mnie wyjebalo??![]()
)
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
04 grudnia 2017boluch1454 pisze: Jak wale tramadol i wale 1g zeby miec dobrze to ile fenta mam zazucic zeby mnie wyjebalo??![]()
)
Poza tym nie radzę tak przeskakiwać, bo to głupota. Rozpierdolisz sobie tolerancje na opioidy i potem powrót do tramadolu jest nie możliwy po dłuższym kontakcie z fentanylem. Jeśli już musisz/chcesz na wyższą opio-ligę wskoczyć to jebnij sobie morfinę, lub dihydrokodeinę od biedy (DHC jest specyficznym opiatem, dość pobudzającym przy jednoczesnym opiatowym pierdolnięciu i powinien ci się spodobać - a ma moc gdzieś tak 50% większą od tramadolu/kodeiny)
04 grudnia 2017AlienForms pisze: trampek to inna liga....dla mnie to w ogóle pseudo-opio i radzę Ci nie robić sobie takich założeń, że klepie mnie 1g Tramalu to będzie to odpowiadać 1mg fenta.... Startuj od mikro dawek, najwyżej sobie zwiększysz. Jaka metoda podania i fent z plastra ?
04 grudnia 2017GG Allin pisze:
Jeśli już musisz/chcesz na wyższą opio-ligę wskoczyć to jebnij sobie morfinę, lub dihydrokodeinę od biedy (DHC jest specyficznym opiatem, dość pobudzającym przy jednoczesnym opiatowym pierdolnięciu i powinien ci się spodobać - a ma moc gdzieś tak 50% większą od tramadolu/kodeiny)
Jako ciekawostkę powiem, że pewien Pan Dr powiedział, iż w skali tabeli przeciwbólowej DHC jest niżej niż tramadol. Mega mnie to zdziwiło, ale nie dyskutowałem ;-)
04 grudnia 2017GG Allin pisze: @thermogrippp palenie plastrów to musi dopiero być rozpierdol dla płuc. Już chyba lepiej podjęzykowo przyjąć fenta, nawet biorąc pod uwagę jakieś 70% strat.
Na dłuższą metę pewnie bym nie wyrobił. Jednak efekt jest natychmiastowy i wszędzie piszą, że najbezpieczniejszy dla amatorów, by sprawdzić z czym mamy do czynienia, bo na matrycy nie jest ponoć równo rozłożony i przy przyklejaniu można się też ostro przejechać.
04 grudnia 2017thermogrippp pisze: A najlepiej to z daleka od fenta, bo nawet palenie takich mini plasterków może Cię zabić. Mi się może prawie to udało i chociaż z jednej strony ciągnie mnie w kierunku tej substancji, i tak jak wcześniej się w niej rozkochałem, tak z drugiej czuje do niej zajebisty respekt, obrzydzenie i strach.
I to by się zgadzało z tą akcją przy której ledwo co zapaki nie dostałem.
Zawsze jak brałem fenta miałem przy portwelu kartke co danego dnia brałem i kurewsko bałem się po tym drugu zasypiać.
Dwa razy obudziłem się zaszczany. Dobrze że dwójka nie wskoczyła.
Także jak ktoś chce się w to bawić... jego wola. Jednak do tych skurwysynów, co trują dzieciaki analogami fentanyla z rc, to bym strzelał.
04 grudnia 2017guccilui pisze: O DHC to jakbym czytał o tramadolu właśnie. Bo to tramadol jest pobudzającym i grzejącym opioidem, a DHC po prostu grzejącym opIOIDEM (to jest syntetyk albo półsyntetyk, chyba pół syntetyk. Opiaty to naturalne alkaloidy ;-)). Co do mocy to zależy, dawkowanie w mg jest podobne pi razy drzwi. Ale sam sens wypowiedzi oczywiście trafny, DHC to IDEALNY przeskok ze zwykłej kodeiny czy tramadolu.
Jako ciekawostkę powiem, że pewien Pan Dr powiedział, iż w skali tabeli przeciwbólowej DHC jest niżej niż tramadol. Mega mnie to zdziwiło, ale nie dyskutowałem ;-)
Poza tym dawkowanie jest mniejsze dla DHC + nna każdej tabelii opioidów/leków p.bólowych zobaczysz że DHC jest ponad tramadolem, którego właściwości przeciwbólowe są porównywalne z kodeiną
2. Termin opioid, jak sam suffix -oid wskazuje oznacza substancję podobną do opiatów w działaniu - oddziaływując na recepetory opioidowe.
Podczas gdy (gdzieś to czytałem, nie pamiętam gdzie i jak to dokładnie było) do klasyfikacji związku jako opiatu decyduje jakiś tam rodzaj wiązania czy chuj wie czego (które świadczy o byciu pochodnym jakiejś substancji, chyba tebainy), dlatego też np. buprenorfina wyskakuje na narkotestach jako opiat (ergo jest czegoś tam pochodną, bo reszta opioidów jak fentanyl czy tramadol nie zostanie wykryta w tej samej kategorii)
3. Nie dziwię się, że tak ten doktorek powiedizał. To wynika raczej z niewiedzy, bo DHC jest prawie nie używane w PL - podczas gdy T. to jeden z najpopularniejszych środków p/bólowych dla bólu o wyższym progu
scalono - polymerase
plastry to 50ug jak bym zajebal 1/4 starczyło by? i chciałbym go przykleić
Jak miałem 100 czy 75, to zawsze je kroiłem na ok 64 kawałki. Przyklejanie jest o wiele mocniejsze od palenia.
Lepiej jest dorzucić niż już się nie obudzić. Choć zawsze można podobno odkleić, jak się czuje że jest za mocno.
Ale niech się wypowie ktoś bardziej kompetentny, bo ja nie chce brać udziału w tym jakby coś ci się stało.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/cannababcia.png)
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/weedatwork.jpg)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/paczkomatdomeyki.jpg)
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"
Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/pippismoking.jpg)
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity
Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marihuana-i-psychodeliki-leczenie-zaburzen-odzywiania-860x484.jpg)
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania
Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.