Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
Ostatnio pomiędzy kreskami mefo-cmc w klubie zmierzyłem sobie puls - wyszło 140.
Kolega walący to samo, w tych samych ilościach miał około 102.
Dodam, że biorę nebivolol w niskiej dawce 2,5mg, która to obniżka trochę ciśnienie i tętno.
KickInTheEye pisze:w jakim sensie uszkodzony nerw? ból czy porażenie, tzn. niedowład? (...)
Fenetylamina pisze:Może to kiepska rada, ale jak już bierzesz benzo... Mi cholernie skutecznie obniżało libido flubro (to uczucie, gdy pukasz laskę 10/10, a Tobie opada...). Ta rada jest kierowana wyłącznie dla Ciebie.
Fenetylamina pisze:Możesz też próbować wszystkiego, co działa na prolaktynę, ale to się z kolei wiąże z braniem neuroleptyków lubi piciem giebla w ciągach.
Fenetylamina pisze:Jeżeli bierzesz sele i agonistów D2, to się nie dziw, że masz takie libido wyjebane. ;)
Fenetylamina pisze:Aż tak to ważne dla Ciebie?
Fenetylamina pisze:Oczywiście, walenie konia 5 razy dziennie zrobi z Ciebie pozbawioną testosteronu i dopaminy kukiełkę ...albo po prostu znajdź dziewczynę. ;)
Kurde, w ogóle dziwi mnie to, że przy takim dużym libido jesteś na etapie - nie traktuj tego, broń Boże ad personam - nastolatka, który chciałby, ale się wstydzi, więc nie bije konia, by nabrać pewności.
Ja na przykład nie biję, bo miałem operację wędzidełka i przy okazji coś tam przy mosznie, więc bolesne poranne wzwody mnie już wykańczają (tu na szczęście przychodzi flubro z pomocą).
Nie ma sensu się bawić w jakieś dziwne środki, ale jeżeli szamiesz klona, to ja na Twoim miejscu już dawno wywaliłbym go i zamienił na flubro, które BARDZO skutecznie obniża libido i nie mam pojęcia dlaczego. Każde benzo jakoś tam obniża libido, ale flubro wyjątkowo. Dodatkowo jest to wyjątkowe benzo pod każdym innym względem. Flubro all the time (chyba że idziesz na panienki :P ).
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
* - mam nadzieję, że nikt nie weźmie tego nawet pod uwagę.
ravez pisze:Jakie macie tętno przy ostrym grzaniu b-k?
Ostatnio pomiędzy kreskami mefo-cmc w klubie zmierzyłem sobie puls - wyszło 140.
Kolega walący to samo, w tych samych ilościach miał około 102.
Dodam, że biorę nebivolol w niskiej dawce 2,5mg, która to obniżka trochę ciśnienie i tętno.
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.