Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1916 / 335 / 2
Wiecie Panowie, różny jest poziom wrażliwości czytelników, mimo, iż sranie to temat ludzki, jeśli się ćpa opio jego forma przybiera najróżniejsze treści, i w przenośni i dosłownie, więc jednak dałem spoilerka :-D

i też pierwszy raz mi się zdarzyło w krzaczorach, w tamtym momencie ulga była jakbym usiadł na sraczu ze złota

Albo po prostu szybciej łapie mnie już skręt, zobaczymy za następne 3 dni (chyba na wtorek planuję znów posiedzenie... oby na tronie a nie w krzokach haha)

A i jakby sie ktos czepial o to benzo, tak tak wiem schodze z alpry więc przy okazji ona + klor pomaga likwidowac psychiczny dyskomfort bez opio, ale na przyszlosc i tak bede brał klora jeśli będzie w kalendarzu dzień srania i trzeba będzie wytrzymać bez opio

chyba, że to się ustabilizuje, ale nie sądze, jak tak czyta się starych grzejników to zawsze jakieś problemy z wypróżnianiem są jak receptory są zapchane, dopiero na skręcie idzie wszystko na odwrót

Bodaj po fencie nie ma problemów z zaparciami, tak jakoś wybiórczo działa
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 565 / 2
Zamiast heroiny buteleczka DXM i Anciu. DXM pobudza do działania a Anciu fajnie grzeje (u mnie wywar z 5-ciu Antków). Roboty troche mam na weekend, holenderska pasta robi swoje, suszę część na jutro w nosek i wio na traktor. A dziś muszę być zrelaksowany Antek robi, że wstaję rano wypoczęty.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
Ja ostatnio musze miec m&msy albo jakies cheetosy do kody bo inaczej nie moge wysiedziec mimo ze niedowaga here
caly dzien zapierdol z remontem kurwa, ale dobrze bo zarzucilem tylko 2 paki a nie 4, lubie miec cos do roboty, mimo ze ta robota mnie nawet wkurwia bo nie zarzucam az tyle
bedzie na rano :*)
  • 0 / / 0
Generalnie to nie chce przekroczyć dawki 300mg dla odczuwalnych efektów, żadnych problemów że sobą jeszcze nie mam. Jeszcze niedoswiadczony i młody w tych tematach jestem :p
  • 1016 / 97 / 0
A wiesz co mówił pewien kolega który od kodeiny do hery doszedł szybciutko? Że on w ciągach nie chce walić.
Problemy to już masz jak ćpasz, ale pewnie wmawiaj sobie dalej masz prawo bo "niedoswiadczony i mlody" jesteś. Kończę moralizatorkę bo nigdy nie mam tego na celu jakby ktoś pytał/narzekał.
The child is grown
The dream is gone
  • 1887 / 204 / 0
14 września 2017AlienForms pisze:
gdzieś tam pisała, że majkę miała testować, tak że juz grubszy kaliber. Ale nie wiem jak się historia rozwineła. Żeście dziewczynę potraktowali po seksistowsku i przedmiotowo to się zawineła stąd ;)
Jakoś się kurwa nie dziwie xD (Mówię o traktowaniu)
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 3497 / 742 / 9
Na chuj ja tego dexa dojadałem. Zjebał dużo, bebech mnie bolał. A efekty mirzerne jak z mizeria z brakuem ogorasow. A byłem taki delikatnie fajnie ugrzany ta 300. Chciałem drugie trzysta ale w apce tylko jedno mieli. W ogóle sie te fazy nie zmieszały, albo to przez batoniki czekoladowe które zjadlem przezd dexem. dex jakby nie przebił się przez kodzię, która. Tylko słabła. Ogólnie liptonik i tragizm.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1683 / 126 / 0
a ja moge w koncu powiedziec ze slodkie nie oslabia fazy
nawet poprawia jesli jest to cos bardzo dobrego
  • 1916 / 335 / 2
Dejta spokój z tymi dexami
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1016 / 97 / 0
Wy coś kiedyś czytacie jak i na co działają dragi które wpierdalacie, jaka powinna być kolejność, proporcje itp. czy tzw. yolo?
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.