i też pierwszy raz mi się zdarzyło w krzaczorach, w tamtym momencie ulga była jakbym usiadł na sraczu ze złota
Albo po prostu szybciej łapie mnie już skręt, zobaczymy za następne 3 dni (chyba na wtorek planuję znów posiedzenie... oby na tronie a nie w krzokach haha)
A i jakby sie ktos czepial o to benzo, tak tak wiem schodze z alpry więc przy okazji ona + klor pomaga likwidowac psychiczny dyskomfort bez opio, ale na przyszlosc i tak bede brał klora jeśli będzie w kalendarzu dzień srania i trzeba będzie wytrzymać bez opio
chyba, że to się ustabilizuje, ale nie sądze, jak tak czyta się starych grzejników to zawsze jakieś problemy z wypróżnianiem są jak receptory są zapchane, dopiero na skręcie idzie wszystko na odwrót
Bodaj po fencie nie ma problemów z zaparciami, tak jakoś wybiórczo działa
caly dzien zapierdol z remontem kurwa, ale dobrze bo zarzucilem tylko 2 paki a nie 4, lubie miec cos do roboty, mimo ze ta robota mnie nawet wkurwia bo nie zarzucam az tyle
bedzie na rano
Problemy to już masz jak ćpasz, ale pewnie wmawiaj sobie dalej masz prawo bo "niedoswiadczony i mlody" jesteś. Kończę moralizatorkę bo nigdy nie mam tego na celu jakby ktoś pytał/narzekał.
The dream is gone
14 września 2017AlienForms pisze: gdzieś tam pisała, że majkę miała testować, tak że juz grubszy kaliber. Ale nie wiem jak się historia rozwineła. Żeście dziewczynę potraktowali po seksistowsku i przedmiotowo to się zawineła stąd ;)
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
nawet poprawia jesli jest to cos bardzo dobrego
The dream is gone
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.