eniz pisze:^kwestia indywidualna. imo nie polecam raczej
lepiej nie wracaj, skoro wszystko jest git.
@Sarinari
ryzykuj boreliozą i być może rozjebaniem sobie zdrowia na całe życie bo musisz ketona zajebać ;)
sielarz pisze:Elko! mam pytanie otóż jednego dnia z dziewczyna zajaralismy rano, byla chyba 11 na czczo (nic nie jedlismy tego dnia) spalilismy jednego jointa z tytoniem i jednego czysciocha na dwoch, poszlismy do kuchni, nie odczuwalem zbytniej fazy jedynie lekkie zamulenie ale moja dziewczyna robila sniadanie w pewnym momencie zaczelo sie jej krecic w glowie wiec posadzilem ja na krzesle odwrocilem sie na moment a ona zemdlala, uderzyla glowa w stol a potem spadla na ziemie i uderzyla glowa w szafke, miala otwarte oczy wywrocone tak ze bylo widac tylko bialka i lekkie drgawki po kilkudziesieciu(najdluzszych w moim zyciu) sekundach obudzila sie i nie wiedziala o co chodzi ani ze zemdlala potem jak chcialem ja zaniesc do salonu to ona powiedziala ze sama pojdzie i znow zemdlala i znowu te oczy miala wywrocone, zanioslem ja na kanape tam przesiedziala z 2 godziny zjadla cos i juz jej lepiej bylo ale do konca dnia podczas chodzenia krecilo sie jej w glowie . Czy to normalne po paleniu? Sam pale dlugo i nigdy tak nie mialem, czytalem ze to moze byc oznaka cukrzycy. Licze na sensowne wypowiedzi.
Dodałem cytat. Z
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
scalono i przeniesiono do działu Zdrowie, ze względu na brak odpowiedzi gdy w formie osobnego tematu - surv
Zapomniałem o snri co blokuje emocje.. trzeba zająć się czymś innym, muzyki słucham z sentymentu a każda próba stworzenia czegoś własnego kończy się czymś do czego wstyd się przyznawać.
Szukam tabletek (cokolwiek do palenia albo wstrzykiwania odpada) o dzialaniu takim jak zomiren sr - odprezenie, wyluzowanie miesni, sennosc - a w efekcie na wszystko ma sie z rozmachem wyje.. ane.
Problemem dla mnie jest dzien po - mega silny bol glowy. Czy Wy tez tak mieliscie?
Bardzo prosze o pomoc. Potrzebuje wyciszenia i spokoju..
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.