ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Siema, miałem nerwice serca tzn mówię miałem bo już nie mam żadnych objawów, wszystko jest elegancko, nie myślę nawet o tym i jest git. Nie pale ani nic od 2 miesięcy i tygodnia. Moje pytanie jest takie bo robię sobie na pewno przerwę do następnego roku (Czerwiec,Lipiec) czy jeszcze będę mógł wtedy zapalić sobię mj, od czasu do czasu jakieś stymulanty wład czy coś (Okazjonalnie) i objawy nie wrócą wtedy?
  • 6 / / 0
^kwestia indywidualna. imo nie polecam raczej
  • 5 / / 0
eniz pisze:
^kwestia indywidualna. imo nie polecam raczej
Dlaczego nie polecasz? no chyba jednak nie wrócę ale dlaczego?
  • 6 / / 0
Używki które wymieniłeś potrafią działać nerwicogennie- nie polecam jeśli obawiasz się nawrotu choroby. Polecam natomiast sport, zbilansowaną dietę i dużo miłości
  • 506 / 109 / 0
@Tomaszek
lepiej nie wracaj, skoro wszystko jest git.

@Sarinari
ryzykuj boreliozą i być może rozjebaniem sobie zdrowia na całe życie bo musisz ketona zajebać ;)
  • 2 / / 0
Elko! mam pytanie otóż jednego dnia z dziewczyna zajaralismy rano, byla chyba 11 na czczo (nic nie jedlismy tego dnia) spalilismy jednego jointa z tytoniem i jednego czysciocha na dwoch, poszlismy do kuchni, nie odczuwalem zbytniej fazy jedynie lekkie zamulenie ale moja dziewczyna robila sniadanie w pewnym momencie zaczelo sie jej krecic w glowie wiec posadzilem ja na krzesle odwrocilem sie na moment a ona zemdlala, uderzyla glowa w stol a potem spadla na ziemie i uderzyla glowa w szafke, miala otwarte oczy wywrocone tak ze bylo widac tylko bialka i lekkie drgawki po kilkudziesieciu(najdluzszych w moim zyciu) sekundach obudzila sie i nie wiedziala o co chodzi ani ze zemdlala potem jak chcialem ja zaniesc do salonu to ona powiedziala ze sama pojdzie i znow zemdlala i znowu te oczy miala wywrocone, zanioslem ja na kanape tam przesiedziala z 2 godziny zjadla cos i juz jej lepiej bylo ale do konca dnia podczas chodzenia krecilo sie jej w glowie . Czy to normalne po paleniu? Sam pale dlugo i nigdy tak nie mialem, czytalem ze to moze byc oznaka cukrzycy. Licze na sensowne wypowiedzi.
  • 5 / / 0
Siema,post ogólnie kieruje do ludzi co mają tą całą nerwice, ja od czasu tej nerwicy dokładnie 30 lipiec brałem potas,elektrolity,magne b6 biorę do tej pory, codziennie rano pije sobię melise no i na wieczór dwie łyżeczki miodu tak o do buzi bez popity i trzymam z 2 minuty w buzi i połykam podobno tam działa dobrze na serce. Powiem wam że już od jakiś 3/4 tygodni nie mam ataków, czuje się dobrze, nie powiem że czasem jeszcze gdzieś mnie nie zaboli ale nie zwracam na to uwagi bo to jakieś bóle na boku klatki piersiowej z lewej strony, nie piję alkoholu, zero używek, fajek też nie palę choć dziś ściągnąłem od ziomka dwa buchy z fajki tak jakoś się podkusiłem nie wiem czemu, ale no palić nie palę i nie będę palił. Ogólnie ćwiczę, wróciłem do siatkówki (grałem kiedyś w drużynie i byłem jednym z lepszych zawodników) jednak jak paliło się mj i inne stymulki to straciłem zajawe i nie grałem, ogólnie zacząłem spacerować 4 razy w tygodniu (Wtorek,Czwartek,Sobota,Niedziela) wieczorem (30minut) spacerku. No po prostu jest lepiej, nie mam ataków, czuję się dobrze, nie mam lęków. Czasami coś mnie jeszcze zaboli w tej klatce piersiowej ale to kwestia czasu.I Raczej nie polecam nawet zapalić pół papierosa jak myślicie że już całkiem wyleczyliście gdyż ja zapaliłem i trochę to był głupi pomysł bo miałem po tym lekki atak ale to wyglądało tak że raz mnie zabolało z lewej strony na boku taki kłujący ból sekundowy i troszkę szybciej mi biło serce ale to przez 2/3 minuty i przeszło. No i jeszcze czasami mam te jakby duszności tzn że nie da rady złapać jakby tyle powietrza w płuca ile chcesz jakby coś utrudniało ale to strasznie rzadko, myślę że jeszcze z 2 miesiące i będę zdrowy jak ryba :) :heart:
  • 1823 / 104 / 20
sielarz pisze:
Elko! mam pytanie otóż jednego dnia z dziewczyna zajaralismy rano, byla chyba 11 na czczo (nic nie jedlismy tego dnia) spalilismy jednego jointa z tytoniem i jednego czysciocha na dwoch, poszlismy do kuchni, nie odczuwalem zbytniej fazy jedynie lekkie zamulenie ale moja dziewczyna robila sniadanie w pewnym momencie zaczelo sie jej krecic w glowie wiec posadzilem ja na krzesle odwrocilem sie na moment a ona zemdlala, uderzyla glowa w stol a potem spadla na ziemie i uderzyla glowa w szafke, miala otwarte oczy wywrocone tak ze bylo widac tylko bialka i lekkie drgawki po kilkudziesieciu(najdluzszych w moim zyciu) sekundach obudzila sie i nie wiedziala o co chodzi ani ze zemdlala potem jak chcialem ja zaniesc do salonu to ona powiedziala ze sama pojdzie i znow zemdlala i znowu te oczy miala wywrocone, zanioslem ja na kanape tam przesiedziala z 2 godziny zjadla cos i juz jej lepiej bylo ale do konca dnia podczas chodzenia krecilo sie jej w glowie . Czy to normalne po paleniu? Sam pale dlugo i nigdy tak nie mialem, czytalem ze to moze byc oznaka cukrzycy. Licze na sensowne wypowiedzi.
Jeżeli już nie tyle cukrzycy co hipoglikemii. Choć nie koniecznie to musi być to, niemniej jednak ja bym się tym specjalnie nie przejmował.

Dodałem cytat. Z
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 4 / / 0
Jestem muzykiem, producentem muzycznym, bez kwetiapiny komponując nowy utwór mam w głowie jego zarys, wiem co mam zrobić dalej, jaki dźwięk będzie pasował, zrobię A to wiem już jakie będą B, C i D, no praktycznie umysł mi mówi co mam robić dalej, wyobraźnia na kilku poziomach i wszystko idzie samo a po kwetiapinie? Nie wiem nawet czy dany dźwięk pasuje do kolejnego, wyobraźnia jest zablokowana i nie mogę używać tego co niektórzy nazywają talentem, nawet zmixować niczego dobrze nie mogę, wszystko koliduje a ja jestem bezradny, i tu moje pytanie sprowadza się do tego czy każdy neuroleptyk blokuje w ten sposób umysł, ciekaw jestem czy inni mają to samo, substancja usuwając chore myślenie przy okazji zabiera mi też te zdrowe, którego potrzebuję.

scalono i przeniesiono do działu Zdrowie, ze względu na brak odpowiedzi gdy w formie osobnego tematu - surv

Zapomniałem o snri co blokuje emocje.. trzeba zająć się czymś innym, muzyki słucham z sentymentu a każda próba stworzenia czegoś własnego kończy się czymś do czego wstyd się przyznawać.
  • 2 / / 0
Czesc,

Szukam tabletek (cokolwiek do palenia albo wstrzykiwania odpada) o dzialaniu takim jak zomiren sr - odprezenie, wyluzowanie miesni, sennosc - a w efekcie na wszystko ma sie z rozmachem wyje.. ane.

Problemem dla mnie jest dzien po - mega silny bol glowy. Czy Wy tez tak mieliscie?

Bardzo prosze o pomoc. Potrzebuje wyciszenia i spokoju..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.