Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 17 / 1 / 0
Mam pytanie czy ktoś wie co to mogło być. Matowe białe kryształy bardzo łatwo się kruszyły. Praktycznie zerowe działanie. Plus dziwnie otwierała mi się szczęka.
  • 130 / 19 / 0
@mrekuere za mało informacji, żeby cokolwiek powiedzieć
  • 766 / 50 / 1
Produkt jak puch, sprzedawane jako amfetamina? Wali władem, gryzie w klamie dobrze się rozpuszcza.
Ale, stymulacja nie taka mocna jak zazwyczaj, bardziej taka do przeglądania czegoś, obciąża to mocno serce.
Nie chce się po tym jeść, kutas mały zmarszczony, ale no kurde bardziej jak śnieg niż jak władek.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 17 / 1 / 0
bardzo mocno śmierdział jak by chemią z ogórkiem kiszonym
  • 16 / 2 / 0
Jakieś badziewie teraz tego badziewia to jest tyle różnego że masakra . Tyle tego poszło w kosz że masakra tragedia . Trzeba sobie dać spokój odciąć się od tego syfu bo to co krąży to chyba radioaktywny pył z Czarnobyla wzbogacony o najgorsze syfilisy
  • 69 / 17 / 0
Starajcie się opisywać jak najpełniej tj zapach, struktura w tym jak się kruszy, kolor, czy gryzie czy nie efekty i po jakiej dawce, czy "siada na oczy", jak bardzo speeduje w tym chęć na dorzutkę, jakieś zdjęcie dobrej jakości. Pamiętajcie, że ketonów jest dziesiątki a tak realnie w obiegu co najmniej kilka im pełniejszy opis tym mniej wróżenia z fusów.
  • 10 / / 0
takim Powiem jak wygla : , kryształy przezroczyste małe i większe czasami żółtawe...
Ale wystarczy 1 krecha i trzymie ok 4 godz
Smak ...przy spływie aż kłuje w gardło wciągając leci łza z oka.Zapach..no jebie (,nie jestem w stanie określić czym,)
I najlepsze.....
Działa już po 2 minutach,z automatu oddychasz głęboko i slyszysz każdy ruch powietrza które przepływa Ci przez Ciało.
W głowie pisk(uczucie jakbyś miał zemdleć,) zawroty głowy.Trzeba jebnac i się położyć.Cieplo .Euforia..Po 15-,30min już tylko pobudzenie....bardzo miłe.
Ktoś wie co to,? Spotkaliście się z tym
  • 2534 / 596 / 0
Dla mnie brzmi trochę jak 3cmc. Ale to tylko mój strzał.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Siemanko

Sądzicie że to MDMA ?
https://files.fm/u/rszx6rzagv

Zobaczyłem to dziś 😅
Jest delikatnie wilgotne, kruszy się w dłoni, zapach lekko chemiczny

P.S.
Wybaczcie że w linku zdjęcie ale nie mam opcji stawienia zdjęcia nie wiem czemu 🤔 jestem początkującym w tych sprawach, zapoznając się z instrukcją, nie mam takich opcji jak tam pisze 😅😅
  • 14 / 1 / 0
Czy istnieje 3cmc w formie malutkich przezroczystych kryształków, które są tak twarde, że się nie kruszą praktycznie tylko łamią kartę? Spotkał się ktoś z takim? Jeśli to nie był nawet keton to ktoś wie co to mogło być?

Przeniesiono ~ Atro
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...