Ale, stymulacja nie taka mocna jak zazwyczaj, bardziej taka do przeglądania czegoś, obciąża to mocno serce.
Nie chce się po tym jeść, kutas mały zmarszczony, ale no kurde bardziej jak śnieg niż jak władek.
Ale wystarczy 1 krecha i trzymie ok 4 godz
Smak ...przy spływie aż kłuje w gardło wciągając leci łza z oka.Zapach..no jebie (,nie jestem w stanie określić czym,)
I najlepsze.....
Działa już po 2 minutach,z automatu oddychasz głęboko i slyszysz każdy ruch powietrza które przepływa Ci przez Ciało.
W głowie pisk(uczucie jakbyś miał zemdleć,) zawroty głowy.Trzeba jebnac i się położyć.Cieplo .Euforia..Po 15-,30min już tylko pobudzenie....bardzo miłe.
Ktoś wie co to,? Spotkaliście się z tym
Sądzicie że to MDMA ?
https://files.fm/u/rszx6rzagv
Zobaczyłem to dziś
Jest delikatnie wilgotne, kruszy się w dłoni, zapach lekko chemiczny
P.S.
Wybaczcie że w linku zdjęcie ale nie mam opcji stawienia zdjęcia nie wiem czemu
Przeniesiono ~ Atro
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.