Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1649 / 1032 / 7
Achtung.
Screenshot_20210413-234215_Instagram.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 63 / 3 / 0
Jeśli podczas tripu na pigułach, nagle osobie której patrzę się w oczy znikają tęczówki lub mam takie wrażenie, że oczy zaczynają rosnąć (tak jakby nadmuchiwalo się banke mydlana) jest to spowodowane przedawkowaniem, bo wzięłam po prostu za duża dawkę?
  • 56 / 7 / 0
Ja ostatnio trafiłem/dorwałem/kupiłem niebieskie KENZO, standardowo 200mg, ale po paroletniej przerwie od substancji, miód malina, rozkosz, euforia, radość. Troszkę potem się wkręciłem i mi się przeciągnęło do 7 razy. Niestety KENZO były ostatnie i załapałem się na 3 razy. Ostatnimi dni jadłem Różowe PUNISHER'y, są w sumie spoko, ale te KENZO lepsze, albo po prostu brałem je po przerwie jako pierwsze. W każdym bądź razie no nie da się nie kochać MDMA i kochać na MDMA.
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 925 / 167 / 0
Panowie. Pytanko. Chciałem zarzucić pixy w ten weekend. Ile według was to komfortowa ilość w ciągu jednej zabawy? 2 czy 3 może? No i druga sprawa. Chciałem zarzucić od razu po zejściu z nocnej zmiany. Mocno będzie ich działanie osłabione po nieprzespanej nocy?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 1121 / 153 / 0
@FAMAS1980
To zależy jakie pixy, ile będą miały mg MDMA (+ mogą się znajdować inne substancji). Możesz wrzucać po nocce, też tak parę razy robiłem i balet trwał normalnie, nie czułem zmęczenia po nocce.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 925 / 167 / 0
Dam znać za parę godzin, bo będzie konsumpcja. Nie wiem tylko jakie to tablety. To jest najgorsze że nie wiesz co to jest i jak to dawkować hqhaja
  • 1649 / 1032 / 7
@FAMAS1980 wrzuć opis, albo zdjęcie, jak będziesz je miał. Na pewno ktoś będzie w stanie nakreślić bliżej, czy warte są zachodu i jaki szatan w nich siedzi 😉
  • 925 / 167 / 0
@CATCHaFALL , już piszę.
Niebieski punisher <3 ale zalecenei dostałem do dostawcy aby brać całe także już mi się kontrolka włączyła.
Zjadłem pół, a po chwili wrzuciłęm kolejne pół. Godzina mija i jest naprawdę w porządku. Oczy wielkie, miło się słucha i gada, ma się ochotę pochodzić gdzieś :d
  • 1121 / 153 / 0
@FAMAS1980 więc fazka prawidłowa, jak masz ochotę to napisz więcej bo już parę godzinek minęło, jak wrażenia?
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 925 / 167 / 0
@WRB jestem 4 godziny od ostatniej tabsy. Faza jakby schodzi, ale jest przyjemnie i jednocześnie tak dziwnie jakoś hahahaha. Ciężko mi się chodzi, oczy bardzo duże, zmęczony jestem :D no powiem ci że temat spoko. Myslę że bez problemu zasnę. kurde, została mi jedna tabsa i chyba ją zjem, bo kolejna zabawa za 3-4 miesiące dobre. Pewnie kiepsko klepnie, ale już z głowy będzie :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).