Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 3455 / 561 / 2
Sam sobie poradze po prostu przestane zazywac.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 566 / 27 / 0
20mg zyrtecu, 150mg kody, ostatnio przez jakies 8-9h zjadlem 600, jestem ciekaw czy cokolwiek poczuje po takiej śmiesznej dawce
  • 1683 / 126 / 0
04 maja 2019WrakCzlowieka pisze:
Przy wszelkich odstawkach i detosach pamiętajcie że to nie rozwiąże waszych problemów. Tak jak formalne ukończenie szkoły czy studiow nie daje ci z automatu dobrej pracy i udanego życia.
madre slowa, potem to tylko bicie sie z samym soba zeby nie przyjebac
jakas terapia by sie przydala albo znalezienie hobby ktore nas wkreci
  • 317 / 78 / 0
No ja się właśnie biję z samą sobą trzeci dzień. Za tydzień pierwsza terapia, jakoś muszę wytrzymać.
Najgorsze jest to uczucie pustki emocjonalnej i to parcie na opio, które nie daje żyć, szczególnie wieczorami.
Ale wytrzymam :)
  • 8103 / 913 / 0
@Mondeeste
Obstawiam na 99 %, ze tylko Ciebie po swędzi. :płacz:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 202 / 3 / 0
guccilui pisze:
Nawet niejeden zawodnik ładował kode z antka iv. Podobno histamina level hard. koda jest stworzona żeby ją brać dojapnie.
To zależy. Brałam i.v. Antidol i wyszło mi sporo roztworu, nie miałam pompek dużych i podawałam to na dwa razy.
Nie warto, wcale działa dużo mocniej.
  • 3455 / 561 / 2
Zrób sobie roztwór (średnio wychodzą dwie strzykawy). Do żyły bij ze 2-4 centy, resztę w brzuch ściskasz skórę i w brzuch jak przy przeciwzakrzepowych. Resztę wypij. Gwarantuję, że zagrzeje.

Ja jestem aktualnie po około 30 tabletkach. NIE OPŁACA SIĘ WRZUCAĆ WIĘCEJ, BO WCALE NIE KOPNIE MOCNIEJ, LEPIEJ RESZTĘ ZOSTAWIĆ NA NASTĘPNY DZIEŃ.

Poza tym nie chce mi się już latać po tych aptekach, przecież to chore. No ale parcie mnie zmusza z wychodzenia na podwórze.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
14 złotych za 240mg kody - cudowna apteka, aptekarka już nie taka cudowna bo wiekowa ale nadal do wyruchania. może jakbym zagadał to miałbym zniżki i kartę multi-ćpaka ? kto wie
  • 1916 / 335 / 2
Też mimo sporej tolerki szkoda mi wrzucać chuj wie ile tych thiocodinów, jak już jem to tak 450 mg. Nawet coś tam klepie.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 913 / 0
@Mefistofeles1945
Jak dojedziesz do powyżej 30-40 tabletek to albo konkretny detoks albo przerzutka na mocniejsze opio ( czego nie polecam ).
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.