Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Swoją drogą, chciałbym wrócić do tematu tego szemranego Royal 225, powiem szczerze że jakość jest naprawdę w porządku. Sama tabletka nie odbiega jakością od np. Stady, ma nawet podziałkę. Opakowanie jak i blister są z grubego materiału, bez żadnych artefaktów czy pomyłek. Doświadczenie mam niemałe i jestem pewien, że tam jest normalny trampek. Myślałem, że coś takiego dziwnego i to jeszcze produkowanego w Indiach będzie albo twardym talkiem, albo jakimś szajsem, a tutaj miłe zaskoczenie.
ThePrinceOfTerror94 pisze: Boże Doreta i ten parasyf (paracetamol). Jeśli mogę spytać na jakie bóle stosujesz? Są lepsze leki zawierające tramadol i paracetamol, np.poltram lub skudexa.
No bierzesz codziennie to już masz wyrobioną jakąś tolerancję. Nie polecam zajadac tramadolu w celach rekreacyjnych w lekach zawierający paracetamol. Jest on gorszy dla organizmu człowieka niż tramadol.
Także już polecam zdobyć jakiś retard.
Biorę od niedawna, a takie efekty miałam od pierwszego razu Biorę z przepisu lekarza, ze względu na liczne uszkodzenia kręgosłupa. To, że paracetamol jest toksyczny to wiem. Ale działa. Zwłaszcza z kawą.
trochę offtop zaczynacie robić nie na temat - przenoszę posty do ogólnego tematu /lady
Ja miałem wypadek - rozjebana miednica. Byłem leczony w najlepszym szpitalu ortopedycznym w kraju.
Tam wprost powiedziano mi że, na bóle jak moje lub Twoje najlepsze są cztery substancje.
1. Dekstroketoprofen.
2. Ketoprofen.
3. tramadol.
4. oksykodon.
Tylko to używają.
Paracetamol w ogóle nie działa na sprawy zwiazane z bólami o podłożu kostnym lub ortopedycznym.
Tak tylko polecam.
Odpowiedział mi, że nie bo tramal uzależnia...
Przy wypisie że szpitala, w którym byłem ostatnio cztery dni, ten sam lekarz wypisał mi Palgotal 75mg.
27 marca 2026Ćbvn pisze: Co powiecie o wzmacnianiu trampka deksem w małej dawce? Polecacie, czy nie ? Z kodeiną działało to wybornie.
scalono - lady
29 maja 2026Boyka pisze: Normalnie na jakiejś recepcie online dostaniesz skudexę czy coś. Niektóre odmawiają, niektóre od razu wystawiają. Pisz, że kiedyś przyjmowałeś i tyle. A jak już raz dostaniesz i masz to w IKP, to następne recepty dostaniesz od buta bez żadnych pytań w większości receptomatów.
nie pisz posta pod postem./lady
tramadol na każdego działa inaczej, ja po nim np mam niezłego speeda, niektórych co częstowałem to mieli myśli samobójcze albo tzw "łeb zjebany" jak to mówili. Ja też zauważyłem po tym specyfiku że mam lepszy pogląd na przyszłość i ogólnie lepiej mi się funkcjonuje bo nic mnie nie boli xD
01hfa pisze:ja potrafiłem 90 tabletek dorety 75/675mg obrabiać co tydzień a było to pare dobrych lat temu i jakoś nie odczuwam skutków ubocznych
@dawajdawaj95 5 bezpieczna dobowa dawka paracetamolu to absolutny max 4 gramy (4000mg) dla zdrowego czlowieka, a jednorazowo nie powinno sie przekraczac 1000mg. Jesli chcesz ladowac wieksze dawki tramadolu z lekow laczonych typu Poltram czy Doreta, musisz koniecznie robic ekstrakcje z zimnej wody (CWE). W dziale masz o tym przypiete tematy, wystarczy poszukac.
WAZNE: nigdy nie sugeruj sie takimi postami jak typa wyzej i pilnuj limitow paracetamolu, bo uszkodzenia watroby sa nieodwracalne i zorientujesz sie dopiero jak zaczniesz szczac na brazowo.
z fartem.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.