Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Scalenie / 909
Jak to wg jest ze 200mg połknięte w kapsułce robi mnie mocniej i dłużej niż 200mg zajebane w nos?
13 czerwca 2019_bonnie pisze: Chodzi chyba o wchłanialność z tego co pamiętam. Śluzówka nosa ma mniejszą wchłanialność niż żołądek, a np podanie analne ma większą niż oralne. (O ile mi wiadomo) No i później jest chyba im i iv. (Nie polecam sobie broń Boże wcierac/wsypywać amf w dupe. Nie wiem czy to by było bezpieczne [emoji28]) A to jak szybko 'klepnie' jest zależne od tego jak szybko substancja trafi do krwioobiegu. Wiadomo w kabel najszybciej, wydaje mi się, że oral najpóźniej, ale nie jestem przekonana w 100%
No i tak jest, krechitos najpóźniej 10 min po strzale daje o sobie znaki a kapsułka czasem i półtorej godziny u mnie
Zastanów się człowieku co odrzucasz a co akceptujesz, bo to forum jest między innymi po to żeby ludzie wiedzieli jak ćpać i co z czym.
Proszę odrzucić to ale wziąć sobie do głowy.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.