- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Przeniesiono do bardziej odpowiedniego działu~Duce
31 stycznia 2020Lucylucy69 pisze: Witam. Jestem tu nowy dlatego jeśli zakładam temat w złym dziale to proszę o przeniesienie. Chciałbym zapytać czy ktoś z was łączył tramadol z kwetiapina (ketrel)? Czy takie łączenie może zadziałać przeciwdrgawkowo czy raczej odwrotnie? Moje dawki Tramalu to około 1g dziennie A nie mam dostępu do benzo na ten moment i czasami obawiam się o padake a mam sporo kwetiapiny i zastanawiam się nad połączeniem ale najpierw wolałbym się coś dowiedzieć, może ktoś miał doświadczenie z takim miksem ) dzieki
Przeniesiono do bardziej odpowiedniego działu~Duce
tramadol - 100mg retard
oksykodon - 5mg kapsułki
Jurmista (hydromorfon) - 4mg retard
Tilidin AL (Tylidyna+Naloxon) - 100mg tylidyny + 8mg Naloxon.
Tramal biorę już około 2 lat obecnie staram się nie przekraczać 1000mg na dzień.
Pytanie do Was, jak mieszać te leki? Czy może lepiej nie mieszać? Które brać a co lepiej nie i najważniejsze jakie są dawkowania.
Tramal znam bardzo dobrze a z resztą to mój pierwszy kontakt
04 kwietnia 2020pershing318 pisze: Witam, mam kilka leków opioidowych
tramadol - 100mg retard
oksykodon - 5mg kapsułki
Jurmista (hydromorfon) - 4mg retard
Tilidin AL (Tylidyna+Naloxon) - 100mg tylidyny + 8mg Naloxon.
Tramal biorę już około 2 lat obecnie staram się nie przekraczać 1000mg na dzień.
Pytanie do Was, jak mieszać te leki? Czy może lepiej nie mieszać? Które brać a co lepiej nie i najważniejsze jakie są dawkowania.
Tramal znam bardzo dobrze a z resztą to mój pierwszy kontakt
Jedno pytanie skąd masz hydromorfon ? Rozumiem że nie mieszkasz w Pl ? Mega zazdroszczę bo sam chciałbym z chęcią go spróbować..
Co do mixow ja lubię taki instanyl 200mcg 2psikniecia co daje 400mcg fentanylu do tego kawałek plastra pod język i policzki czyli ( pol plastra 100ug fentamx ) do tego 1mg alpry i 30mg dormicum i jest całkiem fajnie niestety tolerancję mam bardzo wysoka i mało co mnie rusza ..
05 kwietnia 2020michass90 pisze: Jedno pytanie skąd masz hydromorfon ?
05 kwietnia 2020pershing318 pisze:Leki mam z niemiec05 kwietnia 2020michass90 pisze: Jedno pytanie skąd masz hydromorfon ?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.