Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
- tez zawsze podcieram sie na stojaco ^^ ....
- jak ktos wspomnial ciagle ogladanie sie do tylu/na maksa w bok [ glownie w prawo, czasami az kurwa oczy i szyja bola ] ....
- prawa kieszen spodni telefon, lewa fajki, zapalniczka tyl lewy , portfel tyl prawy [ jezeli nie mam kieszen wewnatrz kurtki/bluzy]
- potrafie kilka razy cofac sie/wstawac z lozka i sprawdzac czy zakrecilem gaz/zakluczylem drzwi...
- spogladanie za okno wieczorami czy nikt mnie nie obserwuje
- przed kazdym polozeniem sie do lozka dokladne `przetrzepanie`[obejrzenie] poscieli poduszek itp...
- tak samo z rzeczami zanim cos ubiore z szafy / z prania , dokladne ich obejrzenie na zewnatrz i w wewnatrz [ sam nie wiem czemu, chyba czy sie nie wpierdolil mi zaden insekt typu usznik :/// .... ]
- ( jestem prawo reczny ) - czesto jak cos robie, mam kontakt z dana rzecz `ostatni raz` to musi to byc prawa reka np zamykam drzwi musze chwycic klamke prawa reka, jesli lewa to musze chociaz ja szmyrnąć prawą :P , tak samo wchodzenie po schodach, cofniecie sie schode na dol i z prawej nogi dalej :scared:

w cholere na ktore pewnie nie zwracam / o ktorych sam nie wiem ;/// ....
Uwaga! Użytkownik Vide-Cul-Fide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 360 / 0
mam kodeks cpania. cos jak dexter - kodeks harry'ego. duzo tlumaczenia, ale glowna zasada: nie daj sie zlapac. %-D
  • 353 / 5 / 0
FajnieJest pisze:
mam kodeks cpania. cos jak dexter - kodeks harry'ego. duzo tlumaczenia, ale glowna zasada: nie daj sie zlapac. %-D
Przed przyjebaniem w kabel rozkładasz po pokoju folie żeby przypadkowe ślady krwi nie zdradziły DNA %-D ?

Ja zawsze nosze komórkę, portfel, klucze w odpowiednich kieszeniach. Wciąganie zaczynam od lewej dziurki i to chyba tyle, skromnie :-).
  • 329 / 9 / 0
Vide-Cul-Fide pisze:
prawa kieszen spodni telefon, lewa fajki, zapalniczka tyl lewy , portfel tyl prawy [ jezeli nie mam kieszen wewnatrz kurtki/bluzy]
kurcze,też chyba musze sobie narzucic taki system
Ostatnio zmieniony 16 grudnia 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: formatowanie - tinos
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 145 / 2 / 0
na fejsbuku zawsze ogladam dupeczki ktore klikaja lubie to na moi postach
  • 7 / / 0
Manii i natręctw ciąg dalszy:
-w pracy i w większości sytuacji życiowych używam, jednego, jedynego w swoim rodzaju cieńkopisa, koloru niebieskiego. Innym długopisem (przyrządem piśmiennym) piszę tylko w sytuacji kryzysowej;mam zapasowe długopisy w pracy, domu i 1 ze soba (torba lub kieszeń)...;wszystkie te same...
-zasypiam w 10 minut, a budzę się przez 45, dlatego minimum to 3-4 budziki ustawione w kaskadzie (co 5-7 minut...) + drzemki...
-jedzenie i picie przed spożyciem wymaga testu zapachu.
-z powodu lenistwa, w pracy zaparzam jedną herbatę dziennie - kubek 0,8l pojemności- wystarcza.
-pralkę puszczam gdy nie mam co na siebie ubrać.
-zmywarkę traktuję podobnie.
-lubię gotować, ale nie sprzątać...
-od zawsze chodzę w dżinsach, koniecznie levisy, 751 lub 501, niewycierane!!!!
-zasypiam przed tv, który gra całą noc. nie mam funkcji sleep w tv.
-przy komputerze czysto, na dysku porządek, pulpit w miarę ogarnięty, cokolwiek piszę na kompie musi być wypieszczone co do kropki, co do piksela.

Pozatym rozumiem ludzi załatwiających się do umywalki, wanny...
Totalnie nie rozumiem wycierania się na stojąco! W pół-przysiadzie jeszcze ok, ale jak można podcierać się, gdy oba pół-dupki zasłaniają wszystko co chcemy wytrzeć?!!?
Wszyscy żyjemy w Matrixie. Tylko nie potrafię tego udowodnić.
  • 1456 / 19 / 0
silesiaboot pisze:
Totalnie nie rozumiem wycierania się na stojąco! W pół-przysiadzie jeszcze ok, ale jak można podcierać się, gdy oba pół-dupki zasłaniają wszystko co chcemy wytrzeć?!!?
Zamaszyście.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
KeFaS pisze:
silesiaboot pisze:
Zamaszyście.
Kurwa. Stwórzcie podręcznik "O poprawnym wycieraniu dupy słów kilka" :-) Każdy sra inaczej.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 2879 / 101 / 0
Ale każdy wyciera tę samą część ciała po sraniu.
Też często leję do wanny gdy mi sie nie chce iść do kibla
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1444 / 76 / 0
Jak próbuję nowego browara, a jestem na chacie, to myję zęby przed piciem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.