Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
eth-cat -nie ma straszniej opinii , sprawdz temat o nim na hajpie ! więszkość jest bardzo zadowolona z działania.
3,4-DMMC - to zalezy , jakis czas temu dostałem tego trochę i do tej pory uważałem to za totalny syf , ale ten sort mnie zmiażdżył
Edit: O właśnie pentedron jeszcze.
Ewentualnie jeszcze jest NEB - w tej chwili to najmocniejszy keton dostępny na rynku .
Patrząc na podsumowanie - 6APB to raczej nie dla mnie. Jednak brefedron (Nie bufedron), podobno dość "delikatnie" (o ile to w ogóle w ketonach możliwe) oddziałuje na organizm.
Ale wejdź pośród ludzi na 6-APB, a mefedron, i jakikolwiek inny keton, mogą się schować. Jest się rozmownym, konstruktywnie rozmownym - nie mefedronowo gadatliwym. To te małe "sukcesiki", jak chociażby trafnie ujęta zdaniem myśl, bezpośrednio przelewają się w euforię. Szybko można się w niej zatopić, a jedyne, co będzie widać z zewnątrz - to radość. Stan ten trwa 8 godzin minimum, czasami nawet do 16. Problemów z sercem nie uświadczyłem osobiście żadnych, nawet tachykardii.
A efekty psychodeliczne są tu drastycznie inne od czegokolwiek, co mogłoby nosić nazwę "UFO". Ot, lekkie wizuale i delikatne poczucie dziwności tego stanu w jego perfekcji. Moim zdaniem, to taka wisienka na torcie.
Sprawdź sam. Ja się już dowiedziałem.
scalono - surveilled
@surveilled: Dzięki. Akurat Twojej opinii, jako adminowi z taką ilością postów jestem skłonny zaufać :-D Planuję tylko jedną, maks dwie sesje z euforyczną substancją. Ponieważ akurat jadę do dziewczyny na 2 dni, z którą przeżywałem większość mefedronowych przygód. Więc chyba zdecyduję się na 6-APB dawkowane ostrożnie. Ponieważ jest to inna grupa niż Ketony, więc chyba tolerka na mefedron nie przełoży się w tym wypadku? Trochę drogie to 6-APB, jednak to działa na jego korzyść. Zwykle lepszej jakości, bardziej popularne i "względnie bezpieczniejsze" substancje są droższe. Syf można kupić już po 25 - 30 zł / g.
Laveyan pisze: Dzięki. Akurat Twojej opinii, jako adminowi z taką ilością postów jestem skłonny zaufać :-D
Laveyan pisze:Planuję tylko jedną, maks dwie sesje z euforyczną substancją. Ponieważ akurat jadę do dziewczyny na 2 dni, z którą przeżywałem większość mefedronowych przygód. Więc chyba zdecyduję się na 6-APB dawkowane ostrożnie.
Laveyan pisze:Ponieważ jest to inna grupa niż Ketony, więc chyba tolerka na mefedron nie przełoży się w tym wypadku?
Laveyan pisze:Trochę drogie to 6-APB, jednak to działa na jego korzyść. Zwykle lepszej jakości, bardziej popularne i "względnie bezpieczniejsze" substancje są droższe. Syf można kupić już po 25 - 30 zł / g.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.