Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
4-MC - chyba raczej nie kupisz , jak do tej pory nigdzie tego nie widziałem
eth-cat -nie ma straszniej opinii , sprawdz temat o nim na hajpie ! więszkość jest bardzo zadowolona z działania.
3,4-DMMC - to zalezy , jakis czas temu dostałem tego trochę i do tej pory uważałem to za totalny syf , ale ten sort mnie zmiażdżył %-D działał wciągny dawka 100mg wywołała euforie na bardzo fajnym poziomie , i jeszcze brak kardio-zwały !

Edit: O właśnie pentedron jeszcze.
Ewentualnie jeszcze jest NEB - w tej chwili to najmocniejszy keton dostępny na rynku .
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 3 / 0
Chodzi mi bardziej o coś lajtowego, mimo mojej tolerancji, która chyba się nie zmniejszyła. Dodatkowo nie obciążającego serca. Bo kiedyś ładnie przesadzałem i niestety odbiło się to na mnie mocno. Czyli maksymalna euforia - przy minimalnym obciążeniu serca.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6189 / 439 / 12
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 122 / 3 / 0
6-APB to chyba bardziej psychodelik. Faza w stylu halucynacji bardzo mi nie odpowiada. Były kiedyś pigułki zwane potocznie "UFO". Faza gorsza od LSD. 12 godzin żywcem wyjęte z jakiejś kreskówki, kolory, zmiany obrazu plus odwodnienie jakiego z niczym nie można porównać. Prawdopodobnie to gó***, a nie mef zniszczyło mnie psychicznie.

Patrząc na podsumowanie - 6APB to raczej nie dla mnie. Jednak brefedron (Nie bufedron), podobno dość "delikatnie" (o ile to w ogóle w ketonach możliwe) oddziałuje na organizm.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2012 przez Laveyan, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Laveyan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6189 / 439 / 12
6-APB działa na zasadzie psychodelika, ale jest euforykiem - najbliżej mu do ecstasy. Także mam w swoim życiorysie ketonowy epizod i gdy spróbowałem 6-APB zdałem sobie sprawę, jak chujową jest euforia ketonowa. To nie jest "zamiennik" mefedronu, to jego alternatywa - dużo, dużo lepsza alternatywa.

• 122 / 3 / 0
Że niby lepsze toto od 500mg czystego mefa donosowo na raz? 8-( Ja wtedy siadałem na balkonie i patrzenie na cegły w bloku obok wprawiało mnie w stan najwyższej euforii i błogości. W takim razie może spróbuję jakieś minimalne ilości 6-APB. Choć i tak wolałbym uniknąć jakichkolwiek efektów psychodelicznych (Poza samą euforią) i wrzuty na serce. Lecz pewnie jest to niemożliwe w żadnej substancji.
  • 2428 / 90 / 0
6-APB to działanie psychodeliczne ma bardzo delikatne... tyle co nic...
brefedron jest ok ale szału nima...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6189 / 439 / 12
Czy lepsze? Nie wiem. Inne. W dobrą stronę inne. Patrzenie na cegły nie da żadnej euforii - bo skąd miałaby się tam wziąć? Cegły.

Ale wejdź pośród ludzi na 6-APB, a mefedron, i jakikolwiek inny keton, mogą się schować. Jest się rozmownym, konstruktywnie rozmownym - nie mefedronowo gadatliwym. To te małe "sukcesiki", jak chociażby trafnie ujęta zdaniem myśl, bezpośrednio przelewają się w euforię. Szybko można się w niej zatopić, a jedyne, co będzie widać z zewnątrz - to radość. Stan ten trwa 8 godzin minimum, czasami nawet do 16. Problemów z sercem nie uświadczyłem osobiście żadnych, nawet tachykardii.

A efekty psychodeliczne są tu drastycznie inne od czegokolwiek, co mogłoby nosić nazwę "UFO". Ot, lekkie wizuale i delikatne poczucie dziwności tego stanu w jego perfekcji. Moim zdaniem, to taka wisienka na torcie.

Sprawdź sam. Ja się już dowiedziałem.

• 122 / 3 / 0
@Modyfikowany Bigos: Szału chyba z żadną substancją już nie będzie. Jednak wszystkie poszukiwania przez producentów "zamiennika mefedronu", bardzo mnie niepokoją. Ja już pamiętam jakie syfy były na mieście po zamknięciu sklepów stacjonarnych. Modyfikowany mefedron składał się z 4-MEC, Bufedronu i czegoś jeszcze, bo kolor "kryształu" podchodził pod brązowy, a w zapachu walił gorzej i mocniej od mefa. Choć bardzo podobnie. Tak samo odradzam wszystkim gotowe sole pod różnymi nazwami. Choćby te nazwy przypominały mefedron. Ładują tam zazwyczaj wszystko co się da.

scalono - surveilled

@surveilled: Dzięki. Akurat Twojej opinii, jako adminowi z taką ilością postów jestem skłonny zaufać :-D Planuję tylko jedną, maks dwie sesje z euforyczną substancją. Ponieważ akurat jadę do dziewczyny na 2 dni, z którą przeżywałem większość mefedronowych przygód. Więc chyba zdecyduję się na 6-APB dawkowane ostrożnie. Ponieważ jest to inna grupa niż Ketony, więc chyba tolerka na mefedron nie przełoży się w tym wypadku? Trochę drogie to 6-APB, jednak to działa na jego korzyść. Zwykle lepszej jakości, bardziej popularne i "względnie bezpieczniejsze" substancje są droższe. Syf można kupić już po 25 - 30 zł / g.
  • 6189 / 439 / 12
Laveyan pisze:
Dzięki. Akurat Twojej opinii, jako adminowi z taką ilością postów jestem skłonny zaufać :-D
Always happy to help. :)
Laveyan pisze:
Planuję tylko jedną, maks dwie sesje z euforyczną substancją. Ponieważ akurat jadę do dziewczyny na 2 dni, z którą przeżywałem większość mefedronowych przygód. Więc chyba zdecyduję się na 6-APB dawkowane ostrożnie.
Tak najlepiej, magia 6-APB jest dość ulotna. Nie można za często, bo efekt powoli znika do zera. Przynajmniej nie jak w przypadku mefedronu - na minus... Znika głównie ta psychodeliczna dziwność, że nie wiesz dlaczego tak dobrze wszystko Ci wychodzi - bo już wiesz, z przyzwyczajenia. To ta "psychologiczna" euforia ("sukcesik"). Farmakologiczna utrzymuje mniej-więcej stały poziom przy dwutygodniowych przerwach (profilaktycznie - lepiej 3 tyg.).
Laveyan pisze:
Ponieważ jest to inna grupa niż Ketony, więc chyba tolerka na mefedron nie przełoży się w tym wypadku?
Skoro nie próbowałeś jeszcze nic euforycznego poza ketonami - nawet nie zauważysz. Do tego, po dłuższej abstynencji to i tak będzie bardzo magiczny czas.
Laveyan pisze:
Trochę drogie to 6-APB, jednak to działa na jego korzyść. Zwykle lepszej jakości, bardziej popularne i "względnie bezpieczniejsze" substancje są droższe. Syf można kupić już po 25 - 30 zł / g.
Owszem, spójrz tylko na dawkowanie 6-APB. Jednej nocy zużywa się jednokrotność, maksymalnie półtora dawki. Przelicz sobie zatem, ile kosztuje jedna noc z mefedronem, a ile z 6-APB. Nie ma co oszczędzać, bo i tak się wyjdzie na tym dobrze. Byle by się także nie dać w konia zrobić ;) - 160zł za gram to najwięcej, ile bym dał.

ODPOWIEDZ
Newsy
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.