Najbardziej mi zalezalo na Lorafenie, ale 5 mg poszlo ni nic specjalnego...
Jak się mają tabletki nasenne do SSRI?
Fryderyk Nietzsche
Vincent Vega pisze:Wybierz między Bioxetinem, a Efectinem. Ten drugi działa też na noradrenalinę, także to trochę inna specyfika. Proponuję właśnie Efectin, bo fluo to moim zdaniem przereklamowany syf i rozkręca się ze trzy miesiące. Ale jak chcesz. Do któregoś z tych preparatów dorzuć Coaxil, bo to praktycznie placebo więc nie zaszkodzi. Lorafen zostaw sobie na kryzysowae sytuacje, gdyż sto razy lepiej wjebać się w giebla niż w Lorafen.
Zależy co rozumiesz przez pojęcie wjebać się. Jeżeli Ci się podoba jego działanie, to już systematycznie się wjebujesz, bo będzie Cię ciągnąć do powtórek z rozrywki.
Natomiast jeżeli chodzi Ci o objawy abstynencyjne - bardzo indywidualna kwestia. Niezbadane są wyroki benzo. Ale jeżeli substancja byłaby aktywna w organizmie non stop przez kilkanaście dni, to już można się takowych spodziewać i lepiej stopniowo zmniejszać dawki przez kilka dni. Uważam, że do tygodnia jest całkiem bezpiecznie.
Phenelope pisze:Bardzo męczy mnie bezsenność, zastanawiam się czy nie poprosić lekarza o coś na sen, bo tabletki ziołowe mi nic nie dają, potrafię całą noc leżeć i nie spać, będąc niesamowicie zmęczona.
Jak się mają tabletki nasenne do SSRI?
Przeniosłam Twój post do odpowiedniego wątku. W przyszłości staranniej wybieraj wątek. Pozdrawiam, leiche
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.