Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 3309 / 21 / 0
bo nie mogą takich leków zamieniać
Co za idioci :nuts:
sqrt(666)
luminal_100
  • / / 0
Re: Estazolam - Wątek ogólny
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
Czytam ten wątek i każdy prawie chwali ten estazolam a dla mnie to gowno jak zjadłem 6mg zero efektów dopiero wczoraj jak zjadłem 2mg alpry ponad gram tramalu i 4mg esta to coś czułem ale raczej to było po tych 2lekach niż po estazolamie dostałem go na spanie a nawet ziewac mi sie nie chciało
  • 761 / 11 / 0
Rzadko zdarzało mi się jeść estazolam, a jak już to z innymi benzo i nie tylko benzo, ale ostatnio dorwałem kilka tabsów 2mg i bardzo sobie chwalę, nawet solo. Działanie najbardziej przypomina mi relki i temazepam...Żałuję, że nie zdążyłem skomponować z opio, gdyż już mi się skończyły, a do ostatniej kody wolałem dorzucić 1mg alpry, która wpadła mi w ręce razem z esta. Jeszcze lepiej działa z dodatkiem klorazepanu (którego dobierałem tylko 10mg), ale za to gdy wczoraj wrzuciłem 4mg z 5mg nitrazepamu i wypiłem na to piwo. Zacząłem oglądać serial, to ledwo dotrwałem do końca czołówki:) ...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 1450 / 19 / 0
Dla mnie Estek jest dobry do bl wywołanego przez psychodeliki. 2mg skutecznie zwalczają napięcie mięśni i inne objawy. Nie daje takiego przymglenia jakie mam po Lorafen'ie. Nie ma po nim silnej amnezji, ale osiągnąłem po nim benzodiazepinową euforię... lub coś podobnego. Jest to jedyne bezno po którym zawsze boli mnie brzuch. Obojętnie jaka dawka.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 597 / 2 / 0
Estazolam 2,5mg + 1,5mg alprazolam (Xanax SR) to dobry miks?
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 2372 / 57 / 0
No dziś znowu dwie tabletki na przetrzymanie ciśnienia, już mija 4,5 godzina i dopiero senność. Po godzinie od przyjęcia senności ani śladu, teraz fajny chillout przy wolnych dźwiękach K44.
Jadę jutro do rodzinnego po więcej.
Ostatnio zmieniony 27 września 2012 przez hipollek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 1450 / 19 / 0
Estaź jest lekkim benzo. Dobrze tłumi bl przy psychodelikach, ale nie ogłupia jak np. Lorafen. I dobry na sen pod ciągach. Nie jedz go dużo, bo Cię zgasi.

TRD,

ja mieszałem tylko z rolkami z 2 litry energetyk. I kurde nic nie pamiętam. Z tego co słyszałem to alpra i dłużej działa mocniejsza, więc watch out.

• 199 / 2 / 0
Niezaówarzyliścię , że to benzo siada na żołądek strasznie? Może to moje subiektywne odczucia , ale drugi raz w życiu brałem to benzo i tak jak za pierwszym razem ból brzucha , mdłości , ledwo odrobinę obiadu przełknąłem . Po żadnym innym benzo tak w życiu nie miałem . Wziąłem aspiryne i coś lepiej . Tylko , że mam kawałeczek plastra z bupra i się boję zarzucać żeby w tym miksie się nie skączyło :kotz:
  • 1450 / 19 / 0
Siada, siada. Nawet po THC ciężko wchodzi jedzenie. U mnie branie tego benzo zawsze kończy się bólami brzucha i sraczką.

• 8103 / 910 / 0
Ja po benzo,Estazolam czy jakiekolwiek inne nie mam problemów z żołądkiem,żadnych mdłości czy bólów .
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.