Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
nom chyba robie bo skminilem fajna miejscowke, ale sie jeszcze zastanowie... :cool:

PS: Myslalem ze na torfowiskach nie mozna uprawiac ;P
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: diploidalny »
kobaia pisze:
Planu opracowanego nie mam, nawet miejscowki jeszcze nie mam :/ tylko wielu kandydatow do wyprobowania, m.in:

klony:
- Apollo11 x Hashplant;
- Art's Blend;
- Erdbeer x Purpurea Ticinensis;
- Hells Angel;
- Fruitbowl;
- Skunk#1;
- Original Big Bud;
- Schrom x Buddah Sister

nasiona:
- j/w;
- Lebaenese;
- Canadian Swamp Mix;
- mieszance z zeszlorocznego sezonu;
- BigSur's surprise (Master Kush x ?)
- Lowryder F2 i hybrydy;
- Hawaian Delight x Ak-47;
- niesortowane sativy;
- White Widow x Early Misty

Co z tego warto wysadzic ? Sugestie mile widziane ;) Moim zdaniem najwieksze szanse maja Erdbeer, Lebaenese, CSM...
Erdbeer x Purpurea Ticinensis i Lebaenese tego chyba musisz koniecznie spróbować :)
Ciekawa genetyka, w tym roku ja stawiam głównie na nią... no i oczywiście CSM w iście hurtowych ilościach :)
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
[quote="madx"]
Co myslicie o c99 na podworku? ktos uprawial? na og byl ktos kto mial to na oucie i doszla
fubar uprawiales c99 out?]

Nie nia miałem nigdy C99.

ale był człowiek który uprawiał {{ THOR??}} : O dziwo doszla mu: - ja stawialem, że szans nie ma.
- z tego co pamietam- to w tamtej foto-r. [ była na og] - roślina była bardzo mała- poadzona na czyms w rodzaju: dzikiej łąki : doszla prawie jal typowy out/ [ co jest o tyle dziwne, że cindy - to polimorficzna inkarnacja Skunka/northern lights/haze ..]

Podobne doswiadczenie miał ktoś z kanady - takze inf. z OG - chyba przełom wrzesień/październik -
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 60 / / 0
s
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
[quote="madx"] troche glupie pytanie ale chcem miec pewnosc ]

noo.. jeśli tylko bediesz miał pylek w odpowiednim czasie to Ci sie to uda.
Jesli zapylisz odpowiednio wczesnie : i C99 odpowiednio wczesnie zaczyna kwitnać-- to nasiona dojda..
.. [[ rozumem, że to femi i sie nie da zrobić kolejnego czytego pokolenia??]]

Jakiego wybrałeś tatusia?
  • 60 / / 0
s
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CoolPeople »
ja juz wlasnie kielkuje moje malenstwa:
10xc99
10xpassion -femi
10Xearly misty
wszystko od cannabis.fr.pl -zetelni sa,dostalem to co chcialem +rabacik i bonusik,goraco polecam-peace
Uwaga! Użytkownik CoolPeople nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 3 / 0
[quote="madx"]fubciu czyli obstawiasz ze costam zakwitnie cos zbiore ale niedojdzie do konca tak?
ale costam zakwitnie to znaczy ile? ile mniej wiecej g z rosliny wiem ze tego niewiadomo ale na ile obstawaisz ]

na nic nie stawiam madiksiu ;) Po prostu jestem ostrozny [ za czesto moje : przewidywania z sufitu: maja - sie ni jak do real life ;>]

btw: możesz ukorzenić kilka klonow z C99 - i zrobic pestki in:
Opcjnalnie przechowac w postaci klona na wegu C99 do nastepnego sezonu : światla minimum:
Ba może nawet zrobić sobie backrossa 3/4 C99 [ coś wczesnego w miare out + 3/4 C99 ciekawy pomysł: passsion wydaje sie niezłym pomysłem :-) / może Durban ? / moze HH ? lepiej Durban- -- wiecej sativa: bylo by ..]

A wracajac do C99 w Polsce out- jak sobie przypominam - to jak zachowywala sie tamta z obrazków- to stawiałbym na zupełnie normalne "niemalże" plony - Tamta z obrazka kwitła w terminie podobnym do nie najwczesniejszych ras out: Pełne zdziwienie. To ze była mała to zasługa kiepskich warunków...
  • 60 / / 0
s
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
HyperTuba dodaj film
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?