PS: Myslalem ze na torfowiskach nie mozna uprawiac ;P
kobaia pisze: Planu opracowanego nie mam, nawet miejscowki jeszcze nie mam :/ tylko wielu kandydatow do wyprobowania, m.in:
klony:
- Apollo11 x Hashplant;
- Art's Blend;
- Erdbeer x Purpurea Ticinensis;
- Hells Angel;
- Fruitbowl;
- Skunk#1;
- Original Big Bud;
- Schrom x Buddah Sister
nasiona:
- j/w;
- Lebaenese;
- Canadian Swamp Mix;
- mieszance z zeszlorocznego sezonu;
- BigSur's surprise (Master Kush x ?)
- Lowryder F2 i hybrydy;
- Hawaian Delight x Ak-47;
- niesortowane sativy;
- White Widow x Early Misty
Co z tego warto wysadzic ? Sugestie mile widziane ;) Moim zdaniem najwieksze szanse maja Erdbeer, Lebaenese, CSM...
Ciekawa genetyka, w tym roku ja stawiam głównie na nią... no i oczywiście CSM w iście hurtowych ilościach :)
Co myslicie o c99 na podworku? ktos uprawial? na og byl ktos kto mial to na oucie i doszla
fubar uprawiales c99 out?]
Nie nia miałem nigdy C99.
ale był człowiek który uprawiał {{ THOR??}} : O dziwo doszla mu: - ja stawialem, że szans nie ma.
- z tego co pamietam- to w tamtej foto-r. [ była na og] - roślina była bardzo mała- poadzona na czyms w rodzaju: dzikiej łąki : doszla prawie jal typowy out/ [ co jest o tyle dziwne, że cindy - to polimorficzna inkarnacja Skunka/northern lights/haze ..]
Podobne doswiadczenie miał ktoś z kanady - takze inf. z OG - chyba przełom wrzesień/październik -
noo.. jeśli tylko bediesz miał pylek w odpowiednim czasie to Ci sie to uda.
Jesli zapylisz odpowiednio wczesnie : i C99 odpowiednio wczesnie zaczyna kwitnać-- to nasiona dojda..
.. [[ rozumem, że to femi i sie nie da zrobić kolejnego czytego pokolenia??]]
Jakiego wybrałeś tatusia?
10xc99
10xpassion -femi
10Xearly misty
wszystko od cannabis.fr.pl -zetelni sa,dostalem to co chcialem +rabacik i bonusik,goraco polecam-peace
ale costam zakwitnie to znaczy ile? ile mniej wiecej g z rosliny wiem ze tego niewiadomo ale na ile obstawaisz ]
na nic nie stawiam madiksiu ;) Po prostu jestem ostrozny [ za czesto moje : przewidywania z sufitu: maja - sie ni jak do real life ;>]
btw: możesz ukorzenić kilka klonow z C99 - i zrobic pestki in:
Opcjnalnie przechowac w postaci klona na wegu C99 do nastepnego sezonu : światla minimum:
Ba może nawet zrobić sobie backrossa 3/4 C99 [ coś wczesnego w miare out + 3/4 C99 ciekawy pomysł: passsion wydaje sie niezłym pomysłem :-) / może Durban ? / moze HH ? lepiej Durban- -- wiecej sativa: bylo by ..]
A wracajac do C99 w Polsce out- jak sobie przypominam - to jak zachowywala sie tamta z obrazków- to stawiałbym na zupełnie normalne "niemalże" plony - Tamta z obrazka kwitła w terminie podobnym do nie najwczesniejszych ras out: Pełne zdziwienie. To ze była mała to zasługa kiepskich warunków...
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.