Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Napalilismy zie z ziomkami na kwasa. Nie ma skad zalatwic wiec, poratowal nas Pan S. Ponoc swieza dostawa. Jutro mielismy zaplanowane wyjscie o 9 rano do pobliskiego lasu. mialo byc slonce, przyroda, muzyczka, smiechawa i pozytywne wnioski.
po lekturze forum wyglada na to ze mamy do czynienia z ważka. (pomaranczowe kartony, wygladaja jak fragmenty płomienia). wszyscy, z wyjatkiem 1 kumpla który z marnym skutkiem (slaba faza) szamal grzyby, jestesmy monoteistycznymi wyznawcami ganji. 0 doswiadczen z innymi tematami + duzo teorii nt. psychodelikow. ;]
rodza sie wątpliwosci, czy i ile wrzucac. kwas mial pojsc po calaku na lebka, na zasadzie - co ma byc to bedzie, jestesmy w zajebistym lesie, mamy spokojne banie, wakacje, po 8h faza tak czy siak zejdzie.
no ale przy wazce obawiam sie tego ze faza bedzie nas trzymac kilkanascie godzin i mozemy miec dosc. sam mam w planach zajebac na pierwszy raz nie wiecej niz 1/3, myslalem o 1/4. ziomki chca 1/2, ich sprawa. ogolnie znajomy las, zajebiste widoki i dlugi sloneczny dzien nastrajaja pozytywnie. w razie czego jest opcja zeby spokojnie przeczekac faze w altance na działce jesli trzymaloby nas do pozna w nocy.
co robic. szykowalismy sie na tripa juz dlugi czas i chujowo sie poddawac w ostatniej chwili. mial ktos do czynienia z ostatnia dostawa od S. jakies rady? ;]
Pozdrowienia i miłego Tripa
EDIT: uważam, że ważka lepsza jest od LSD, potwierdza to mój przedprzedwczorajszy kwaśny trip.
EDIT 2: bez sensu jest brać 1/2 kartona na pierwszy raz, to tak jak zamiast skakać na bungee spuścić się po linie. Niby można, ale właściwie po co? widzisz to samo ale z mniejszą intensywnością
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
po lekturze forum wyglada na to ze mamy do czynienia z ważka. (pomaranczowe kartony, wygladaja jak
Proszę. masz tu 36 stron tematu o tej ważce, o którą Ci chodzi.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
K**wa!!! Nie rób ze mnie debila.....wiem, że ważka to taki owad. Chciałem wyjaśnić pojęcie "ważka" w kontekście zdania, które cytuje poniżej]
Trudno nie robić debila z kogoś, kto nie potrafi użyć opcji wyszukaj i wpisać tam sobie "ważka"...
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Gum@:
K**wa!!! Nie rób ze mnie debila.....wiem, że ważka to taki owad. Chciałem wyjaśnić pojęcie "ważka" w kontekście zdania, które cytuje poniżej:
Trudno nie robić debila z kogoś, kto nie potrafi użyć opcji wyszukaj i wpisać tam sobie "ważka"...
Pierwszy raz się denerwuje na tym forum ale musze to zrobić. Ty cwaniakujesz bo wiedziałeś, że z tą ważką chodziło o jakiś narkotyk. A jak zobacze na forum użyte w jakimś dziwnym kontekście słowow "chleb" albo "krzesło" to też mam domniemywać, że chodzi o jakieś narkotyczne znaczenie tego słowa??? Ty jesteś taki inteligent, że odszyfrowujesz grypsy nawet nie wiedząc, że to są grypsy??? Bo o to właśnie chodzi. Żeby rozszyfrować znaczenie jakiegoś slangu najpierw trzeba wiedzieć, że to slang. Więc nie bądź taki cwaniak.... Uffff, sorry ale się zdenerwowałem bo nie lubie jak ktoś na siłę próbuje zrobić ze mnie idiote nawet mnie nie znając. Normalnie powiedziałbym, że sam jesteś debilem ale nie zrobie tego bo Cię nie znam i nazywając Cię tak zniżyłbym się do poziomu Twojej dyskusji.... :#:
[Ludzie hamujcie się ze swoimi giga docinkami przynajmniej w tematycznych. Guma@ to nie świeżak. Staż i doświadczenie ma dłuższe od niejednego z was. O praktykę sie rozchodzi, a nie klawiszowanie... - teoretyk]
Koniec OT.
chujowo bo nakręciłem się :/ ale bedzie czas przeżyć taką zajebista kwasową podróż
konopie dla wolności!
Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.