Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 15 / / 0
wczoraj trampek po raz 3, od bardzo dlugiego czasu, poszlo 600 mg, i wszystko super, gdyby nie to jebane (aczkolwiek lekko przyjemne ;x ) swedzenie ktore utrzymuje sie do teraz ;D (poł-sny byly bajeczne)
no a z racji tego iz zostalo mi jeszcze 300 mg tramadolu, + caly blister Afobamu 0,25, mam smaki polaczyc, bo podobno benzo + opioidy to dobre polaczenie ;]
co najpierw ? i ile zjesc alprazolamu, zeby bylo jak najlepiej ? ;D
"balansujemy po cieńkim lodzie"
  • 189 / 1 / 0
no wlasnie jest roznica miedzy kroplami z malych butelek a nacisnieciami dozownika z butli 96ml.
Wiec przy wypisywaniu 96ml musi byc 2x40 i wtedy sprzeda?
Wczesniej nie mialem z kupnem problemu i ten sam lekarz byl i dawkowanie tez, to pewnie zalezy od apteki czy patrrza na dawkowanie czy nie, no ale nie mialem za duzego wyboru po obszedlem 5 aptek i w zadnym nie bylo tylko w tej.

ps: ile trwa dzialanie rekreacyjne trampka? bo na mnie wyjatkowo krotko cos chyba :wall:
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 467 / 4 / 0
moze mi to ktos wytlumaczyc wysypalem proch poltram 50mg z kapsulek dokladnie 4 na lyche zalalem woda wymieszalem i puknolem dlaczego nie poklepalo mam 0 tolerke na tramca duza na kode.
  • 3187 / 373 / 0
Jest tolerancja krzyżowa między kodą a Tramalem no i 200mg to niezbyt wiele dla kogoś w temacie.
  • 1611 / 34 / 0
maniek123321 pisze:
ps: ile trwa dzialanie rekreacyjne trampka? bo na mnie wyjatkowo krotko cos chyba :wall:
Fajno jest tak do 4 godzin, a do 12 trwa działanie przeciwbólowe.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 981 / 6 / 0
maniek123321 pisze:
no wlasnie jest roznica miedzy kroplami z malych butelek a nacisnieciami dozownika z butli 96ml.

jakies 10 mg

mała butla jedna kropla 2,5 mg
duża butla jedno naciśniecie 12,5 mg

maniek123321 pisze:
Wiec przy wypisywaniu 96ml musi byc 2x40 i wtedy sprzeda?
raczej cie cofną do lekarza żebyś poprawił receptę ,to dawkowanei podane wyżej to jest dla narkomanów i żaden normalny lekarz ci tak nie wypisze recepty ,

dawka dobowa tramadolu 400 mg 32 krople,1x32,2x16,3x10
jak przekracza to powinno być zaznaczone na recepcie np !
  • 627 / 67 / 0
Mi Z A W S Z E wpisują 2 x 40

Recepta wyglada tak:

Poltram 96ml krople
1 op.
Ds. 2 x 40 kropli

Z reszta kiedys jak lekarz wpisał mi troche mniej to wlasnie w aptece mnie cofneli ze minimalna dawka to 1x40
  • 189 / 1 / 0
to 1x40 musi byc? bo mi wydaje sie ze chyba 2x40
Uwaga! Użytkownik maniek123321 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 16 / 0
Hanka pisze:
mała butla jedna kropla 2,5 mg
duża butla jedno naciśniecie 12,5 mg
Dobrze wiedzieć wychodzi na to że z prawie zerową tolerancją polewałem sobie po prawie 700mg tramadolu... i zastanawiałem się czemu zasypiam i mam drgawki...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2011 przez Bakoosiowy, łącznie zmieniany 2 razy.
Ryyyyyyyba!
  • 723 / 16 / 0
Mógłby mi ktoś powiedzieć czy 100mg Tramalu w kanał, 150-300 kody i 150-300 moklobemidu to dobre połączenie? mam resztkę trama i nie chcę zmarnować :-/ A moklo zawsze mi podbija fazę po kodzie. Jak ktoś wie / zna się, to niech napisze czy nie dostanę wstrząsu serotoninowego. Bo z moklo jest takie ryzyko, nie?
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.