4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
na 99.9% mefedron,halucynacje? Cos Ci sie popindoliło chyba jezeli o srodki chodzi ;]
Wsystko w jednym za pól darmo he stymulant/empatogen/posychodelik i halucynogen
I tak na marginesie to ot tak snifneliscie sobie po 0,5gr mefa? Na raz w jedna dziurke czy 250 w lewa 250 w prawa?
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
@KrzychuPL7: 500mg nie ma bata ci sie wchlonac przez nos, no way, sadze, ze przez nos weszlo jakies 200, kolejne 200przez splyw do zoladka i zaladowalo sie z opoznieniem, a reszta zostala w nosie i dalej zatopiona w smarkach, wydmuchana/etc.
Skad wiesz, ze to byl czysty mefedron? Skad ten znajomy to kupowal? Gram mefedronu kosztuje 50zl, a nie sto. On tez nie mial doswiadczenia, ze wciagnal 500mg? Jak dokladnie wygladalo i jak "smakowalo" to, co wciagaliscie? 250mg to w chuj duzo dla osoby bez tolerancji. Tego, co siedzi w dopalaczach nikt ci nie powie, nawet jesli czuc w nich mefedron, to nie wiesz, czy nie jest tam cos jeszcze
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
mefedron jest już nielegalny z tego co ja wiem... :rolleyes:
  • 271 / 8 / 0
W Warszawie zamknelii juz wszystkie sklepy z dowozem.
  • 2814 / 14 / 0
Geko3 pisze:
Mefedron jest już nielegalny z tego co ja wiem... :rolleyes:
Nie,nie jest.
Pan Czy Pani pisze:
@ITheWitchfinder:Ile razy można powtarzać?? :wall:
Pan Czy Pani pisze:
W tym temacie było napisane:
Pan Czy Pani pisze:
Proszę nie siać paniki na temat delegalizacji mefedronu."Spoko chłopaki,jeszcze mamy czas"

Proponuje śledzić dokładnie wątek Dopalacze? Mamy już gotowy projekt nowelizacji ustawy w którym na bieżąco publikowane są informacje co do przebiegu ustawy.Uchwalenie to tylko napis,nie ma jeszcze wielu etapów działania,które są potrzebne do wejścia w życie w.w.projektu ustawy.Wszelkie informację dlaczego jeszcze nie wchodzi w życie zawarte są w tamtym temacie,nie chcę mi się jeszcze raz tego wszystkiego tłumaczyć.Proszę przeczytać,chociaż 2 ostatnie strony.
Strona 272 tego tematu,sam spód,czyli 4 strony przed twoją wypowiedzią.

W wspominanym temacie w cytacie na bieżąco omawiane są postępy w pracy nad nowelizacją.
Na stronie 345,czyli 2 strony przed twoją wypowiedzią.
Na stronie 278,czyli 5 stron przed twoją wypowiedzią.WOW!Tyle wytrzymaliście bez pisania o tym imho w złym temacie,bo tam ten jest bardziej odpowiedni.

bogor pisze:
W Warszawie zamknelii juz wszystkie sklepy z dowozem.
Indywidualna decyzja sprzedawców.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / / 0
Mam do was pytanie:
jaka kreske mefy na pierwszy raz wciagnac ? ile cm szerokości i ile cm długości ?
  • 519 / 2 / 0
Znajdź odpowiedź na pytanie "jaką ilość wciągnąć na pierwszy raz"
następnie znajdź odpowiedź na pytanie "jak odmierzyć daną ilość proszku"
przeanalizuj zdobytą wiedzę i nie zadawaj takich pytań.
  • 4024 / 374 / 951
Twoje pytanie wyraźnie sygnalizuje: nie powinieneś tego wciągać wcale.
  • 2497 / 49 / 0
Od razu widac, ze zaczely sie wakacje w gimnazjum :D
Nie ma dokad wypierdalac ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
witam!!!!

Tolerancja mi skoczyła i teraz mogę ziewać po kresce mefki ale te początki z tym były takie fajne jestem fanem bardziej eforyków niż speedu i pytanie do znających sie na rzeczy ... dziś się wybieram na imprezke i k.... nie wiem co zrobić wyjebać kasy na mefke co już mi tylko siądzie na serce i nic poza tym czy nabyć coś innego macie jakieś pomysły chodzi czym zastopić mefkę (chodzi przedewszystkim o działanie euforyczne) proszę o dość szybką odpowiedz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.