Wsystko w jednym za pól darmo he stymulant/empatogen/posychodelik i halucynogen
I tak na marginesie to ot tak snifneliscie sobie po 0,5gr mefa? Na raz w jedna dziurke czy 250 w lewa 250 w prawa?
Skad wiesz, ze to byl czysty mefedron? Skad ten znajomy to kupowal? Gram mefedronu kosztuje 50zl, a nie sto. On tez nie mial doswiadczenia, ze wciagnal 500mg? Jak dokladnie wygladalo i jak "smakowalo" to, co wciagaliscie? 250mg to w chuj duzo dla osoby bez tolerancji. Tego, co siedzi w dopalaczach nikt ci nie powie, nawet jesli czuc w nich mefedron, to nie wiesz, czy nie jest tam cos jeszcze
Geko3 pisze:Mefedron jest już nielegalny z tego co ja wiem... :rolleyes:
Pan Czy Pani pisze:@ITheWitchfinder:Ile razy można powtarzać?? :wall:
Na stronie 345,czyli 2 strony przed twoją wypowiedzią.Pan Czy Pani pisze:W tym temacie było napisane:Strona 272 tego tematu,sam spód,czyli 4 strony przed twoją wypowiedzią.Pan Czy Pani pisze:Proszę nie siać paniki na temat delegalizacji mefedronu."Spoko chłopaki,jeszcze mamy czas"
Proponuje śledzić dokładnie wątek Dopalacze? Mamy już gotowy projekt nowelizacji ustawy w którym na bieżąco publikowane są informacje co do przebiegu ustawy.Uchwalenie to tylko napis,nie ma jeszcze wielu etapów działania,które są potrzebne do wejścia w życie w.w.projektu ustawy.Wszelkie informację dlaczego jeszcze nie wchodzi w życie zawarte są w tamtym temacie,nie chcę mi się jeszcze raz tego wszystkiego tłumaczyć.Proszę przeczytać,chociaż 2 ostatnie strony.
W wspominanym temacie w cytacie na bieżąco omawiane są postępy w pracy nad nowelizacją.
bogor pisze:W Warszawie zamknelii juz wszystkie sklepy z dowozem.
jaka kreske mefy na pierwszy raz wciagnac ? ile cm szerokości i ile cm długości ?
następnie znajdź odpowiedź na pytanie "jak odmierzyć daną ilość proszku"
przeanalizuj zdobytą wiedzę i nie zadawaj takich pytań.
Nie ma dokad wypierdalac ;p
Tolerancja mi skoczyła i teraz mogę ziewać po kresce mefki ale te początki z tym były takie fajne jestem fanem bardziej eforyków niż speedu i pytanie do znających sie na rzeczy ... dziś się wybieram na imprezke i k.... nie wiem co zrobić wyjebać kasy na mefke co już mi tylko siądzie na serce i nic poza tym czy nabyć coś innego macie jakieś pomysły chodzi czym zastopić mefkę (chodzi przedewszystkim o działanie euforyczne) proszę o dość szybką odpowiedz.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.