odwiedzalem go codziennie jak nie pracowalem, a to dal mi syrop za darmo, a to acodin
jak nie mialem kasy to mi recke zrealizowal za 50zl
ja tam w aptece czuje sie jak u siebie
@WrakCzlowieka powiesz mi jesli wiesz oczywiscie, jak lepiej wrzucac clona 0,5? zgryziony czy polkniety
Do konca pewny byc nie moge, lecz suma sumarow nie ma twardej otoczki, zeby rozpuszczala sie dopiero w jelicie wiec wynika z tego, ze chyba najlepiej polykac jak kazda inna lub ten sposob pod jezyk lub wcierajac w dziasla tez dobry.
Ja osobiscie preferuje normalne spozycie z dwiema szklankami wody.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
23 kwietnia 2019Drevolt pisze: mysle czy wrzucic jutro pake sudafedu czyli 720mg pseudoefedryny i do tego kode, bez dexa
ale nie wiem czy wtedy poczuje to mistyczne uczucie
sa jakies tabletki ktore maja pseudoefke i dexa jednoczesnie? bo te syropy sa obrzydliwe
ogolnie to dex chyba daje mi w pewnej dawce takie wyluzowanie i wyjebanie na swiat + uspokojenie, ale musze sie wstrzelic w dawke i chyba ta pseudoefedryna w ilosci 600 przy 200mg dexa wlasnie wzmacnialo ten efekt, nie wiem teraz kurde bo mi dwoch wyjadaczy pisalo ze efka do kody to bez sens
Nie zgodzę się co do pseudoefedryny.W połączeniu z kawa nieźle mnie wyspidowala, może żadnej wielkiej euforii nie ma, ale daje kopa.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
25 kwietnia 2019fentanyl pisze:Nie wiem czy zauważyłeś, ale Acti-trin poza pseudoefedryną i DXM zawiera też triprolidynę - antyhistaminę 1. generacji. Dodatkową sedację i ujebanie zatem pewnie masz od niej, podobnie jak w USA miksuje się kodę z prometazyną. A od pseudoefedryny to jedynie serce ci szybko i mocno bije przez kilka godzin, fazy z tego nie ma.23 kwietnia 2019Drevolt pisze: mysle czy wrzucic jutro pake sudafedu czyli 720mg pseudoefedryny i do tego kode, bez dexa
ale nie wiem czy wtedy poczuje to mistyczne uczucie
sa jakies tabletki ktore maja pseudoefke i dexa jednoczesnie? bo te syropy sa obrzydliwe
ogolnie to dex chyba daje mi w pewnej dawce takie wyluzowanie i wyjebanie na swiat + uspokojenie, ale musze sie wstrzelic w dawke i chyba ta pseudoefedryna w ilosci 600 przy 200mg dexa wlasnie wzmacnialo ten efekt, nie wiem teraz kurde bo mi dwoch wyjadaczy pisalo ze efka do kody to bez sens
wole apapem noc podbijac
Aktualnie jestem na cold turkey only smoke and coffe 2 dzien nic. I tak zamierzam do wyplaty do 10tego.
W ankiecie nie ma opcji "bez paragonu poprosze" a to jest najlepszy sposob na kilka opakowan, gdyz Farmaceuta sobie powbija Thicodiny miedzy innych pacjentow. Metoda na "bez paragonu poprosze Pani sobie powbija miedzy klientow no blagam" uwazam za najlepsza.
Ps. Niby to margines, ale polecam juz w aptece powyrzucac opakowania do aptecznego smietnika i zostawic sobie same blistry. Niby szansa, ze jakiemus policjantowi w cywilu uda sie doczepic do zakupu wiekszej ilosci lekow niedo konca legalnym sposobem w aptekach jest rowna zero, lecz po co robic sobie problem. A i zebyscie wiedzieli, iz po opakowaniu niemily pan moze doprowadzic kasjerke do zaplaty przez Was kolosalnych pieniedzy aby odzyskac koncesje. Nie siejmy paniki lecz na wszelki wypadek wyrzucajcie je juz w aptece wtedy mowicie "a wczoraj kupilem i wprzedwczoraj" i z ropuchy nici.
Wszedłem na hajpa po długiej przerwie, żeby rozpocząć pewną dyskusję. Bardzo się ucieszę, jak weźmiecie w niej udział. Trzymajcie kciuki, żebym częściej wchodził, bo za każdym razem jak tu wracam to to sobie ustalam i zaraz potem dopada mnie depresja i totalna fobia społeczna (choć raczej nie fobia, a niechęć)
mozliwe-drogi-rozwoju-do-stadium-nadczl ... 65720.html
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.