Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 14 / 6 / 0
@SerioSergio ketamina podobna do hexa?? co ty za bzdury wypisujesz bracie ..
przecież to 2 odmienne substancje o KOMPLETNIE innym działaniu
Uwaga! Użytkownik authentic223 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 195 / 1
Chodzi o wygląd,zobacz post nad moim
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Mam pewien problem, a w związku z tym pewne pytania. Powiedzmy że jest jakiś dziwny płyn, ma leciutko brązową, burą barwę nie jest po prostu przezroczysty jak wódka. Bardzo mocno i intensywnie pachnie a tak naprawdę to jest smród. Taki smród że jak się tego za dużo nawdycha to aż się w głowie kręci. Obstawiałam wcześniej że to może być coś takiego jak eter albo fenyloaceton. Aleone ponoć ładnie pachną. Pod eter mi to nie pasuje bo eter ma przezroczystą barwę chyba. Jednak poszło info, że to jest płynny koks. Mimo wszystko nie pasuje mi to do końca pod to. Ten straszny zapach nie pasuje mi do tego, ale mogę się mylić. Czy ktoś się orientuje co to może byc? czy koks może być w takiej postaci albo czy może być ona rozpuszczalna w jakiejś innej substancji na przykład w jakimś alkoholu czy czymś podobnym i potem trzeba by było na przykład to wyekstrahować czy po prostu pozyskać z tego z powrotem koks w postaci pudru. Z jakąkolwiek pomoc będę wdzięczna i z góry dziękuję.

post oryginalnie opublikowany w dziale kokaina - surv
  • 4326 / 700 / 2117
Ale co Ty chcesz z tego uzyskać? Kup sobie tester subtancji/do narkotyków ze skalą barwną i dostaniesz informacje jasną, co to jest. Nie kosztuje dużo, a uzyskasz odpowiedź do razu. Nawet zdjęcia nie dodałeś, więc ciężko cokolwiek stwierdzić i wywnioskować z posta, który napisałeś. Bez fotografii raczej nikt Ci tutaj nie pomoże. A szybciej załatwisz to testerem.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1 / 1 / 0
Jest to po prostu ważne by ustalić co to. Wiem że z tych informacji którymi dysponujemy będzie raczej lipa. Te testy dobry pomysł, kupiliśmy w aptece i w sumie trochę kombo. Załączam fotę co wyszło. Zdjęcie tej cieczy postaram się załączyć również. Ona w tej chwili jest w takim specjalnym baniaku po przemysłowych chemikaliach. Dodam że jest lekko żółtawy ale jak przelać go np do sloika to ciemnieje na bardziej bury. To może być jakiś półprodukt. Nie wiem może metyloamina. Jednak te testy wyszły dziwacznie.

Scalono mefisto

Kurde jak tu się zdjęcia wstawia 😭
Ostatnio zmieniony 01 września 2023 przez falkasorga, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 14 / 6 / 0
@Dorn1234 jak w grudzie to pewnie feciura, zgaduję, że w dodatku jebie acetonem
Uwaga! Użytkownik authentic223 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 766 / 50 / 1
Siemka, słuchajcie kiedyś pamiętam była taka akcja, że można było anonimowo przesłać do badania substancje. Kojarzy ktoś to może?
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 11 / 5 / 0
Orientujecie się co za gówno serwują w pseudo nowym "krysztale" w kolorze fioletowym ?
Uwaga! Użytkownik martiemkapzn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Co to jest?
Nieprzeczytany post autor: szbaranek »
Siemka, podobno to mef ale nie jestem pewien. Dzięki za pomoc
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1311 / 334 / 12
@szbaranek wygląda jak jakiś kiepskiej jakości keton - najprędzej obstawiałbym 3CMC

mefedron ani meta tak nie wyglądają
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.