Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Ja obecnie biore testosterol250 z megabol i biosterol z megabol i omma i jest zajebiscie :tabletki: apetyt jest duzo siły i bzykać też sie chce i widać jak masa miesniowa rosnie oczywiscie trzeba jeść produkty której zawierają dużo białka tak sobie to szamam chociaż nie ćwicze i widze efekty ćwiczyłem ostatnio z 3 razy niewiem jak dalej bedzie ale narazie spoko jak najbardziej polecam produkty z megabol dawkowanie 1kapsula testosterol po 1posilku i 2tabletki biosterol najlepiej w pojedynczych dawkach i 2 kapsulki omma ja tak biore wrazie pytan pisac :tabletki:
  • 41 / 11 / 0
Do tej pory z używanych substancji uważam że na libido najlepsze 3cmc.
  • 1223 / 487 / 0
warty uwagi jest tu też baklofen, zupełnie nie kojarzony z takim działaniem, a jednak.
  • 365 / 103 / 0
Że się pozwolę wypowiedzieć ....
LSD LSD i jeszcze raz LSD. To jest niesamowite co się dzieje. Nie wiadomo skąd, nie wiadomo kiedy libido rozwala całe ciało, głowę.... No coś pięknego.
Powinno być sprzedawane w aptece jako środek dla kobiet. Madżik 🥰

amfetamina - ale to jak każdy wie, że zezwierzęcenie gwarantowane....
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 2807 / 364 / 0
baklofen ? @igla83 możesz coś więcej napisać ?
  • 1223 / 487 / 0
06 lutego 2021sclero2014 pisze:
baklofen ? @igla83 możesz coś więcej napisać ?
Niewiele więcej, po prostu zaobserwowalem wzrost libido jako skutek uboczny baklofenu w dużych dawkach, i nie tylko ja, z kilkoma podobnymi opisami użytkowników się tutaj spotkałem, min. @Anabolik o tym wspominał, może on coś więcej powie.
  • 2807 / 364 / 0
@igla83 dzięki ze napisałeś o tym a napiszesz jakie dawki tak dla przykładu czyli np normalna dawka baklo a dawka po której libido było odczuwalne na plus .
  • 1223 / 487 / 0
@sclero2014 normalna dawka to 10-25 mg, ja rekreacyjnie biorę zazwyczaj 75-100.
  • 389 / 28 / 0
GBL też byłby dobry jak nie najlepszy :D
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1305 / 162 / 0
Dla mnie najlepiej jest i najdłużej po mixie buprenorfina baclofen i coś na erekcję cjslis lub jakiś OTC z sidenafilem
Ale sam baclofen też jest mega spoko fajne oddhamowanie seksualne daje + pożądanie dawki 50-70mg
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.