HHC

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 83 / 10 / 0
W tych kradzieżach to kij wie co siedzi.Kiedyś kupiłem susz strawbery niby 19% i działanie było pobudzające(nie mówię o pobudzeniu po stymulantach).Chciało coś się robić,zero lęków przy nerwicy itp.Zakupilem kardziż hhc-o i czy mały czy duży buch to kompletna zamuła,całkiem inne działanie niż susz.Czy stężenie było za dużo czy po prostu coś mocniejszego wlane?Jadłem żelki hhc-o i działanie było takie samo jak właśnie suszu.
  • 197 / 62 / 0
Jeśli ktoś ma ochotę zamówić HHC, HHC-O albo THC-P z Czech, to dziś jest ostatni moment. Jutro wchodzi zakaz sprzedaży.
  • 32 / 14 / 0
Czy HHC-P jeszcze mają legalne w Czechach?
  • 197 / 62 / 0
O ile wiem tak 😃 największego rozpierdalacza dalej mogą sprzedawać
  • 32 / 14 / 0
To nieźle ich tam w Czechach pogrzało z tym zakazem, mogli zostawić legalne hhc a zbanować właśnie hhc-p które ze swoją mocą prawdopodobnie jest dużo szkodliwsze na dłuższą metę.
  • 77 / 4 / 0
Czyli gdzie teraz na zakupy, żeby było mocno i jak najtaniej?
KOCHAM KOCHAĆ BEZWARUNKOWO! A co Ty o tym sądzisz?
  • 6 / 2 / 0
Z takiego cut - źródło /d5 lepiej brać cartridge czy w formie olejku - w sensie co lepiej odpręża ?
  • 83 / 10 / 0
Ja zadam trochę inne pytanie bo wymieniacie hhc.Czy wam chodzi o hhc czy o hhc-o? Stosowałem tylko hhc-o a hhc nie.Czy jest znaczna różnica?No i powód hhc łatwiej dostać.
  • 32 / 14 / 0
@kutansky ja stamtąd brałem liquidy swego czasu ale niestety wszedł ban i się skończyło eldorado
  • 197 / 62 / 0
05 marca 2024biegwsteczrr pisze:
Ja zadam trochę inne pytanie bo wymieniacie hhc.Czy wam chodzi o hhc czy o hhc-o? Stosowałem tylko hhc-o a hhc nie.Czy jest znaczna różnica?No i powód hhc łatwiej dostać.
Różnica jest taka, że HHC jest nieco słabsze i działa trochę krócej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).