Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 5886 / 1217 / 43
To się nie liczy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 60 / 4 / 0
Ja miałem kilka, już nie pamiętam. Na pewno 3 próby samobójcze po mixie benzo i alko. Zawsze kończyło się na szpitalu wojewódzkim i rano konsultacja w psychiatryku, ale zawsze mnie wypuszczali. Do tego parę mixów zolpidemu z alkoholem i chore akcje, otwarte drzwi do mieszkania na oścież przez całą noc, żeby wymyślenie "goście" sobie wyszli. Raz mi zgasło światło na klatce schodowej po mixie i wydawało mi się że siedzę w wielkiej klacie bez wyjścia dopóki sąsiadka nie zapaliła światła, nie wspominając o upadku z 18 schodów żelbetowych, o dziwo nic mi się poważnego nie stało. Dodatkowo wymyślone choroby byle mnie karetka zabrała na SOR i dała kroplówki i rolki. Generalnie ogrom wstydu... Wydzwanianie po mixach nawet do dalekich znajomych... Nie polecam... Ogólnie już nie miksuję, od leków nie jestem uzależniony, no ale alkohol, ciągle z nim walczę a zdrowie wisi już na włosku, aktualnie zamykam się na terapię zamkniętą, straciłem parę dziewczyn, narobiłem długów, zaniedbałem moją firmę, a teraz straciłem prawko na 6 lat... Już chyba wystarczy tego dramatu...
  • 0 / / 0
Re: Wasze hospitalizacje.
Nieprzeczytany post autor: hons »
glupie pytanie mam strasznie, ale czy ktos moglby mi pomoc i powiedziec czy jesli w przyszły poniedzialek bede miala w szpitalu robiona toskykologie, badanie jest w stanie wykryć amfe ktora jebalam cztery dni temu? w niedziele 4 kreski (chociaz nie wiem czy pozniej nie byl to hexen) + tabsa alpry w poniedzialek 6 kresek bodajze fety (znow nie wiem czy dwie z nich nie były hexenem). zalezy mi na odpowiedziach, bo sie zesram jak wyjdzie w wynikach cos. jesli faktycznie jest szansa ze wyjdzie, czy jest jakis sposob zeby zmniejszyc prawopodobienstwo? :nos:
  • 578 / 180 / 0
Jeśli to rzeczywiście była feta to zakwaszenie organizmu i moczu powinno przyspieszyć wydalanie jakiś resztek substancji z organizmu. W teorii proste, w praktyce gorzej. Możesz spróbować jeść dużo witaminy C (1g na dzień). Ogólnie to po tylu dniach ani feta ani alpra nie powinny wyjść na teście, chociaż nigdy nie ma gwarancji. Jeśli jesz jakieś leki/suplementy które blokują enzymy odpowiedzialne za ich metabolizm to wtedy mogą wyjść na teście.

Ktoś bardziej kompetentny może się wypowiedzieć i ewentualnie poprawić, bo ekspertem to nie jestem.

I tak ogólnie to zły temat.
śmieszkowy podpis usunęli, no dosłownie 1984
  • 2814 / 367 / 0
Ja w sumie jestem bez pobytu w szpitalu od marca od kąd wybuchła pandemia jak na mnie to rekord 6miesiecy bez szpitala a dodam ze przez niecałe 6lat lezalem juz 48 razy ...
  • 2 / / 0
Gram koksu, kilka łyków piwa po wszywce i pogotowie pod blokiem za 30 min od napicia się. Ciśnienie 220/180 puls 180, duszności, zawroty głowy.
  • 5886 / 1217 / 43
03 października 2020michass90 pisze:
Ja w sumie jestem bez pobytu w szpitalu od marca od kąd wybuchła pandemia jak na mnie to rekord 6miesiecy bez szpitala a dodam ze przez niecałe 6lat lezalem juz 48 razy ...
Dobry wynik.
Po czym takie loty >?
  • 2814 / 367 / 0
@london5 po czym ? A więc nigdy nie tykalem narkotykow itp nic totalnie . Ale ze w pracy miałem styczność z substancjami chemicznymi to to mogło jakoś wpłynąć na to bo organizm cały czas walczy ze sobą ciągle przeciw ciala bardzo wysoko .. ale ze 2 lata czekałem na prawidłową diagnozę więc to najbardziej zrobiło swoje
  • 5886 / 1217 / 43
"Kiedyś pisałem o moich doświadczeniach z zolpidemem - moja opowieść, z czasu, kiedy wziąłem go po raz pierwszy i naprawdę po to, żeby zasnąć, znajduje się w wątku głównym o zolpi. Tak, z początkującej, super przyjemnej, sennej fazy, nagle obudziłem się z halunami na SORze, a potem zawieźli mnie do psychiatryka, że niby próbowałem się zabić poprzez ojebanie prawie całego opakowania, przy czym biegałem (podobno) po okolicy i chciałem każdego poczęstować, żeby im było tak dobrze, jak mi (to było zanim mnie zwinęli, rzecz jasna)".
  • 184 / 23 / 0
Rok i prawie 2 miesiące bez pobytu w szpitalu btw 8 detoksykacji (2 narko 6 alko ) no i odwyk zaamkniety orzeczony przez sąd, SOR 2 razy, drugi raz po pseudo próbie..
Uwaga! Użytkownik fixoon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.