Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
05 lipca 2019frankoxdd pisze: Mam dobry kontakt z dobrym chemikiem po studiach. Dziś będę pytał się go o metkata z perhydrolu i o ewentualne usunięcie jonów manganu z roztworu. Proszę o przejrzyste sformułowanie pytań do niego, bo sam z chemii jestem słaby. :D
piłkarzem jest każdy ... kto gra w piłkę... a kto jest dobry w tę GRĘ wiadomo jak jest.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
29 lipca 2019RekreacyjnyHarry pisze: @frankoxdd I jak? Chyba, że odkryłeś minutowy sposób na 50% wydajności kota bez manganu i nie chcesz się podzielić :lenny:
pyt 1. po co jest ocet w syntezie metkatynonu?
pyt 2. dlaczego "taka" a nie inna ilość octu jest potrzebne na "tyle" wody ?
-----
Sobie można czarować z dawką pseudoefki czy nadmanganianu potasu... ale proporcje octu trzeba zachować ( w stosunku do wody )- a najlepiej te proporcje badać papierkiem lakmusowym.
"Rutyna to rzecz zgubna "
- nie korzystam z acataru
- na 35ml wody destylowanej dodaj 3.7ml dobrej jakości octu ( ryżowego? )
... tylko, że to nie jest "przepis w 15 minut" - dzięki nadmiarowi wody skutecznie spowalniamy reakcję do minimum godziny
--------------------
jeb - żyjecie? jest dobrze?
Scalono. taurinnn
DuchPL pisze:...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.