Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Najlepsza nałęczowianka niegazowana ;)
Ja nie wiem czemu ale nigdy nie lubie pic i palic albo jedno albo drugie mi alko jakos psuje faze
  • 49 / 2 / 0
testował ktoś kiedyś absynt z THC ?
  • 1292 / 8 / 0
Było zajebiście.
  • 1519 / 20 / 0
sowka1990 pisze:
testował ktoś kiedyś absynt z THC ?
Ja pare razy, jeden z moich ulubionych miksów. Naprawde cudowne połączenie ;>
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 56 / 1 / 0
Jeśli chodzi o mix alkoholu z mj to lubię najpierw wypić kilka piwek i potem zapalić. Daje to bardziej euforyczne wejście i faze. Po zjaraniu też lubię wypić piwo chociaż czasami przeszkadza mi gorzki smak.
  • 1519 / 20 / 0
Jeśli chodzi o mix alkoholu z mj
Nie, chodzi o to by pytał o absynt. Faza odbiega od alkoholowej
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 94 / / 0
Ostatnio jak mieszałem palenie z wódką to wszystko było dobrze, ale musiałem najpierw zapalić, potem napić się i znów zapalić.
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 159 / 6 / 0
Ja osobiscie nie lubie tego miksu, jak pic to pic jak palic to palic. Juz nie zlicze ile razy mi sie stalo tak ze dobrze najebany chcialo mi sie palic macha po czym jak zapalilem macha to przybijalo sie glowa gwozdzia o cos i tak z godzine to sie siedzialo, patrzylo w jeden punkt i nic nie odzywalo. Przy czym inni oczywiscie bawia sie i pompa, nie ma zadnych problemow. Nie nie nie, taki mix to nie dla mnie :)
  • 433 / 2 / 0
Od pewnego czasu jak wychodzę gdzieś w plener palić to piwko musi być obowiązkowo. Lubię wypić jedno przed upaleniem i 1-2 już spalony, dla mnie idealny miks na wyluzowanie. Natomiast żadnych mocniejszych alkoholi, raz wypiłem jakieś wino bodajże fresco i to był jedyny raz kiedy rzygałem po zieleni.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 202 / 1 / 0
Dokładnie taki plenerek zaliczyłam wczoraj. Najpierw browar, później w lesie postój na buchy i później przy drodze jakiś sklep po następne piwo. Idealny stan! Jeszcze taka pogoda do tego :heart:
all you need is weed
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.