Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Najlepsza nałęczowianka niegazowana ;)
Ja nie wiem czemu ale nigdy nie lubie pic i palic albo jedno albo drugie mi alko jakos psuje faze
  • 49 / 2 / 0
testował ktoś kiedyś absynt z THC ?
  • 1292 / 8 / 0
Było zajebiście.
  • 1519 / 20 / 0
sowka1990 pisze:
testował ktoś kiedyś absynt z THC ?
Ja pare razy, jeden z moich ulubionych miksów. Naprawde cudowne połączenie ;>
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 56 / 1 / 0
Jeśli chodzi o mix alkoholu z mj to lubię najpierw wypić kilka piwek i potem zapalić. Daje to bardziej euforyczne wejście i faze. Po zjaraniu też lubię wypić piwo chociaż czasami przeszkadza mi gorzki smak.
  • 1519 / 20 / 0
Jeśli chodzi o mix alkoholu z mj
Nie, chodzi o to by pytał o absynt. Faza odbiega od alkoholowej
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 94 / / 0
Ostatnio jak mieszałem palenie z wódką to wszystko było dobrze, ale musiałem najpierw zapalić, potem napić się i znów zapalić.
http://cache.gawkerassets.com/assets/im ... fkells.gif
  • 159 / 6 / 0
Ja osobiscie nie lubie tego miksu, jak pic to pic jak palic to palic. Juz nie zlicze ile razy mi sie stalo tak ze dobrze najebany chcialo mi sie palic macha po czym jak zapalilem macha to przybijalo sie glowa gwozdzia o cos i tak z godzine to sie siedzialo, patrzylo w jeden punkt i nic nie odzywalo. Przy czym inni oczywiscie bawia sie i pompa, nie ma zadnych problemow. Nie nie nie, taki mix to nie dla mnie :)
  • 433 / 2 / 0
Od pewnego czasu jak wychodzę gdzieś w plener palić to piwko musi być obowiązkowo. Lubię wypić jedno przed upaleniem i 1-2 już spalony, dla mnie idealny miks na wyluzowanie. Natomiast żadnych mocniejszych alkoholi, raz wypiłem jakieś wino bodajże fresco i to był jedyny raz kiedy rzygałem po zieleni.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 202 / 1 / 0
Dokładnie taki plenerek zaliczyłam wczoraj. Najpierw browar, później w lesie postój na buchy i później przy drodze jakiś sklep po następne piwo. Idealny stan! Jeszcze taka pogoda do tego :heart:
all you need is weed
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.