4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
W ostatniej nowelizacji nie jest planowane objęcie kontrolą GBL.Zbyt szerokie zastosowanie w przemyślę ma,aby został objęty kontrolą.
Dopisane zostanie:
I-N
    CP47,497 i homologi C6/C8/C9
    HU-210
    JWH-073
    JWH-200
    JWH-250
    JWH-398 
I-P
    Mefedron
Źródła:
  1. http://talk.hyperreal.info/dopalacze-ma ... ml#p686921
  2. http://talk.hyperreal.info/dopalacze-ma ... ml#p690194
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Pan Czy Pani pisze:
W ostatniej nowelizacji nie jest planowane objęcie kontrolą GBL.Zbyt szerokie zastosowanie w przemyślę ma,aby został objęty kontrolą.
Dopisane zostanie:
I-P
    Mefedron 
I co teraz? :( co teraz ze mną? :( co teraz z nami wszystkimi?!
Zgadzam się - w ciągu pół roku tylko dwa razy mi się zdarzyło z kimś :-)
osobiście, uważam że walenie Mefisto samemu, jest troche chujowe (próbowałem, ale moim zdaniem to jest idealny drag do tow). W ogóle pizganie czegokolwiek samemu jest chujowe.
A jeżeli przez pół roku zdarzyło Ci się tylko 2x z kimś, to albo pizgałeś tylko 2x. Albo masz spore problemy psychiczne :) i nie masz żadnych znajomych
Uwaga! Użytkownik SzatanemJestem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Wale mefa od 3ech miesięcy w ciągu i cały czas tak samo zajebiście działa w takich samych dawkach. Mega wjazdy i brak zjazdów. Waląc teraz 200mg czuję to samo co przy pierwszym strzale. Mirrow waliła tyle samo co ja i teraz nawet 400mg ją słabo klepie. Czemu mi tolerka nie rośnie? :)
  • 4024 / 374 / 951
gwoli jasności: posty w ramach debaty o tym czy kto zostanie ukrzywdzony przez państwo z okazji nowelizacji ustawy wiadomej przeniesione do wątku http://talk.hyperreal.info/dopalacze-ma ... 9-180.html
  • 16 / / 0
czy mefedron da sie palic? Jak go do tego przygotowac?
  • 1611 / 34 / 0
Nie da się - bes sęsu - było o tym.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 16 / / 0
A jak to jest z tym oralnym podaniem...

o 17:40 napchalem w kapsolke po odyzwkach olimpu 300mg mefa. Zeby nei bylo - z pewnego zrodla, i ten sam towar donosowo dziala swietnie w dawce ~100-120mg. Zjadlem - nie bylem zupelnei na czczo,ale moze 1h po obiedzie. I na chwile obecna(18:23) czuje nic,albo lekkie przyspieszenie wywolane byc moze tym,ze przed chwila ogladalem horror %-)...

Dlaczego nie zadzialalo?
  • 2497 / 49 / 0
Niektorzy nie czuja mefa podawanego oralnie. Nie wiem w sumie czemu, ale juz bylo kilka takich sygnalow
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 3 / 0
Też tak mam często, że sniff działa mocno, a pite nie rusza. Zależy od towaru
  • 19 / / 0
Witam.
Jestem nowym użytkownikiem forum co nie znaczy ze nie doswiadczonym . mefedron wkrecił mnie w świat RC designer drugs i chce odrazu powiedzieć ze wielki szacunek dla ludzi którzy ogarniają to forum, bo jest ono jak biblia :D
Przejde odrazu do mojego pytania. Załapałem kontakt u siebie w mieście z ziomkiem który ogarnia mefa i osatnio zaproponował mi "silniejszy mefedron". Wiadomo jak do tego podszedlem ;) Spytałem sie co to za substancja a on, że nie wie - ma od kumpla chemika. Poprosiłem troche na próbke. Był to kryształ w postaci małych sopelków do 0.5mm co mnie dość zdziwilo. Rozkruszylem, sniff i analiza. Wchodziło dosć płynnie, poprawienie nastroju po 10min (na euforie zbyt mała dawka), lekko polepszone "widzenie 3D", łatwo sie łapało zajawke na gry, muze. Trzymalo godzinke pozniej, chec dociagniecia, lekki dół no i przez 2h bylo jeszcze czuć substancje w organizmie ale bez zadnych efektów. Czy to mogłbyć M1? Nie brałem metylonu a do mefa to podobne nie było. Możliwe ze to metedron lub 4-emc w krysztale?
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.