Dopisane zostanie:
I-N
CP47,497 i homologi C6/C8/C9
HU-210
JWH-073
JWH-200
JWH-250
JWH-398
I-P
Mefedron
Pan Czy Pani pisze:W ostatniej nowelizacji nie jest planowane objęcie kontrolą GBL.Zbyt szerokie zastosowanie w przemyślę ma,aby został objęty kontrolą.
Dopisane zostanie:Kod Zaznacz całyI-P Mefedron
Zgadzam się - w ciągu pół roku tylko dwa razy mi się zdarzyło z kimś :-)
A jeżeli przez pół roku zdarzyło Ci się tylko 2x z kimś, to albo pizgałeś tylko 2x. Albo masz spore problemy psychiczne :) i nie masz żadnych znajomych
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
o 17:40 napchalem w kapsolke po odyzwkach olimpu 300mg mefa. Zeby nei bylo - z pewnego zrodla, i ten sam towar donosowo dziala swietnie w dawce ~100-120mg. Zjadlem - nie bylem zupelnei na czczo,ale moze 1h po obiedzie. I na chwile obecna(18:23) czuje nic,albo lekkie przyspieszenie wywolane byc moze tym,ze przed chwila ogladalem horror %-)...
Dlaczego nie zadzialalo?
Jestem nowym użytkownikiem forum co nie znaczy ze nie doswiadczonym . mefedron wkrecił mnie w świat RC designer drugs i chce odrazu powiedzieć ze wielki szacunek dla ludzi którzy ogarniają to forum, bo jest ono jak biblia :D
Przejde odrazu do mojego pytania. Załapałem kontakt u siebie w mieście z ziomkiem który ogarnia mefa i osatnio zaproponował mi "silniejszy mefedron". Wiadomo jak do tego podszedlem ;) Spytałem sie co to za substancja a on, że nie wie - ma od kumpla chemika. Poprosiłem troche na próbke. Był to kryształ w postaci małych sopelków do 0.5mm co mnie dość zdziwilo. Rozkruszylem, sniff i analiza. Wchodziło dosć płynnie, poprawienie nastroju po 10min (na euforie zbyt mała dawka), lekko polepszone "widzenie 3D", łatwo sie łapało zajawke na gry, muze. Trzymalo godzinke pozniej, chec dociagniecia, lekki dół no i przez 2h bylo jeszcze czuć substancje w organizmie ale bez zadnych efektów. Czy to mogłbyć M1? Nie brałem metylonu a do mefa to podobne nie było. Możliwe ze to metedron lub 4-emc w krysztale?
Pozdrawiam
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.