Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 2 / 0
To normalne. Ja po gieblowym ciągu przytyłem 20kg (a moja żona schudła 7kg i zaczął jej wypadać odbyt).
  • 328 / 24 / 0
Haha, ja na gieblowym tygodniu, gdzie lałem 24/7, bo byłem na wyjeździe typowo "imprezowym", gdzie co dzień byliśmy w tym samym klubie, balet od wieczora do rana, chłopacy pili alko non stop, to po 3 dniach przy jedzeniu trzęsące ręce. Ja stimy (amfetamina i kokaina) i GBL i normalny, lepszy, kurwa, wróciłbym do tego, szkoda, że po powrocie, oni normalnie zaleczyli "kaca", a mi została przedłużająca się odstawka :D

PS: Schudłem, ale to raczej nie od GBL %-D
  • 2877 / 266 / 0
czy 1.6 ml GBL = 3,5 ml NaGHB? (~0,7 g/ml)
  • 714 / 45 / 0
yourownsupply pisze:
Ciekawe jak będą kształtowały się ceny, bo na razie nie jest to zbyt ciekawe?
Heh, a pomyśleć że jak Alex miał tu swój dział o GBLu, to wyższe ceny usprawiedliwiał ... troską o klientów, zwłaszcza gimbazę która to windowała popyt na 50-tki %-D
  • 401 / 20 / 0
bawi sie ktos z was w otrzymywanie GHB z gaba? jak coś to na priv

szkoda zdrowia na ten budyń imho
  • 623 / 22 / 0
Ja się będę bawił bo to podobny poziom trudności co synteza kota
Przepis mam wystarczy ogarnąć prekursory i lets cook
Ja bym wolał GBL z gaby
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1993 / 490 / 0
Dziwi mnie, że rynek tak optymistycznie przyjął BDO, które w anglojęzycznych krajach jest uznawane za toksyczne ścierwo. Dużo lepiej byłoby dla konsumentów jakby pojawiło się na rynku GVL albo 4-metylo-GHB.
  • 85 / 7 / 0
Vida pisze:
Ja się będę bawił bo to podobny poziom trudności co synteza kota
Przepis mam wystarczy ogarnąć prekursory i lets cook
Ja bym wolał gbl z gaby
czy mógłbyś zalinkować ów przepis bądź samemu kilka wskazówek napisać? =]
  • 401 / 20 / 0
Widzę że jest kilka osob ktore beda chcialy zrobić GHB z gaba. To dobrze. Proponuje abyśmy sie tutaj bądz gdzie indziej (priv) wymieniali informacjami wszelakimi jak to zrobić i jak wyjdzie. Też mam zamiar to ogarnac bo BDO tykać nie mam zamiaru.

Podlaczam sie do prosby uż. Victim podał kilka wskazówek
  • 714 / 45 / 0
KapitanAizen pisze:
Dziwi mnie, że rynek tak optymistycznie przyjął BDO, które w anglojęzycznych krajach jest uznawane za toksyczne ścierwo. Dużo lepiej byłoby dla konsumentów jakby pojawiło się na rynku GVL albo 4-metylo-GHB.
Ty się dziwisz, ja się dziwiłem, a karawana idzie dalej. Myślałem, że się jednak wjebałem w gjebelsa bo przez parę dni lałem po kilka ml dziennie, ale od paru dni tak jakoś ... nie chce mi się. Nie ciągnie, nie kusi - stoi i czeka. W ogóle ćpać mi się nie chce ... mam nadzieję, że tak zostanie na dłużej :rolleyes:
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).