nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat /reisende
21 marca 2019JuReq pisze: Nie wiem czy od klefa ale, nabawiłem się arytmii i nadciśnienia w zeszłym roku. A klefedron -chyba- najczęściej sobie serwowałem. ( średnio raz w tygodniu. Czasem częściej, czasem rzadziej )
W każdym razie skończyło się na lekach na nadciśnienie i ponad trzymiesięczna abstynencja znacząco poprawiła sytuację.
Nie zamierzam wracać do tego syfu.
Z drugiej strony kuszą nowości np. kleferein :/ I jak tu żyć.
Czuję nadal serotoninę i to po 5 dociągu ministra Szczurka, ciągniętych od 10 godzin już przeszło :D A jak długo czekać, aż zostanie z niego sama dopamina?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Do rzeczy - 3MMC > 3CMC > 4CMC.
Teoretycznie 3MMC i 4CMC oral, a 3CMC sniff, ale tak na prawdę nie wiesz co kupujesz i co dostajesz bo nazwa na opakowaniu nie gwarantuje ci zgodności towaru z opisem.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
10 maja 2019simer44 pisze: To co będzie lepsze 3MMC, 3CMC, 4CMC od vendora na F co sie tu tak reklamuje?
3MMC to jakiś wałek i kpina. To jest w ogóle inna substancja niż deklarowana.
Około 2.5msc temu po 2 latach wróciłem do cmc, jak i ogólnie do ketonów. 1 dawka 200mg sniff, oczywiście przez brak tolerki zniszczyło w pył moje oczekiwania. Około 2m ładowania się, Te piękne pierdolniecie
w jednym momencie i rozpłyniecie sie w błogostanie.
Przez te 2.51msc na początku co 1t, potem co 3/4 dni jadłem cmc i niestety już po 3 razie potencjał był o wiele słabszy, Jedząc cmc więcej niż 1 raz na msc np juz 1 raz na tydzień to tylko zwykły pościg za tym 1 stanem którego nie możesz dojść więc próbujesz coraz mocniej i td..
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.