Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 40 / 3 / 0
4-CMC środek dobry ale nie wybitny, zawsze dawał efekty, w moim przypadku nie za mocne bo zawsze trzeba było poprawiać 3-CMC, klefedron to dobry środek jak ma się go od dobrego vendora, ale nie jest on z moich doświadczeń wybitny, po prostu daje fajną bombę ale brakuję w niej tej mocy z 3-CMC. Ból nosa niestety nie jest taki mocny jak wielu piszę/pisało w według mojej oceny.
  • 36 / 4 / 0
21 marca 2019JuReq pisze:
Nie wiem czy od klefa ale, nabawiłem się arytmii i nadciśnienia w zeszłym roku. A klefedron -chyba- najczęściej sobie serwowałem. ( średnio raz w tygodniu. Czasem częściej, czasem rzadziej )
To chyba ja też, zdarzało się coś tam zarzucić jeszcze przed nową ustawą. Ale nie tak często.
W każdym razie skończyło się na lekach na nadciśnienie i ponad trzymiesięczna abstynencja znacząco poprawiła sytuację.
Nie zamierzam wracać do tego syfu.
Z drugiej strony kuszą nowości np. kleferein :/ I jak tu żyć.
  • 880 / 365 / 6
Sort jakiegoś ulicznego kryształu w kolorze bursztynowym/ciemno pomarańczowym/złotym-w czasie to tak wpadało światło, że świecił zupełnie na złoto :D Ale ze względu na profil działania tak to napiszę, z tym orzeczeniem zgodził się również wspólnik od ćpania :D

Czuję nadal serotoninę i to po 5 dociągu ministra Szczurka, ciągniętych od 10 godzin już przeszło :D A jak długo czekać, aż zostanie z niego sama dopamina?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 631 / 122 / 0
To co będzie lepsze 3MMC, 3CMC, 4CMC od vendora na F co sie tu tak reklamuje?
  • 376 / 43 / 0
Jak dla mnie to od niego nic nie będzie dobre :) Ale to nie jest dział wypowiadania się na temat sprzedawców.

Do rzeczy - 3MMC > 3CMC > 4CMC.
Teoretycznie 3MMC i 4CMC oral, a 3CMC sniff, ale tak na prawdę nie wiesz co kupujesz i co dostajesz bo nazwa na opakowaniu nie gwarantuje ci zgodności towaru z opisem.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
  • 1971 / 456 / 4
10 maja 2019simer44 pisze:
na pewno dla Twojego mózgu nic neurotoksycznego nie będzie dobre
DXM
  • 1628 / 199 / 0
Bierz chlory bo chociaż wiadomo że to chlory.

3MMC to jakiś wałek i kpina. To jest w ogóle inna substancja niż deklarowana.
  • 631 / 122 / 0
10 maja 2019DuchPL pisze:
10 maja 2019simer44 pisze:
na pewno dla Twojego mózgu nic neurotoksycznego nie będzie dobre
Metka wlasnej roboty mniej neurotoksyczna...?
  • 106 / 13 / 2
Realnie działanie 4cmc które jest dostępne to dobry żart. Czas trwania po 1 dawce sniff to 30/45m 'Peak' po dawce około 200mg bez tolerki. Efekty są takie jakie mają być i były w 2016r w Starej dobrej 4 ale jakby bez tego "łał" lub " :halu: :* " po prostu brakuje tej magii w działaniu która była najlepszą iluzją szczęścia i nie widzenia problemów.

Około 2.5msc temu po 2 latach wróciłem do cmc, jak i ogólnie do ketonów. 1 dawka 200mg sniff, oczywiście przez brak tolerki zniszczyło w pył moje oczekiwania. Około 2m ładowania się, Te piękne pierdolniecie
w jednym momencie i rozpłyniecie sie w błogostanie.

Przez te 2.51msc na początku co 1t, potem co 3/4 dni jadłem cmc i niestety już po 3 razie potencjał był o wiele słabszy, Jedząc cmc więcej niż 1 raz na msc np juz 1 raz na tydzień to tylko zwykły pościg za tym 1 stanem którego nie możesz dojść więc próbujesz coraz mocniej i td..
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
  • 10 / 1 / 0
Siemka, piszę to na żywca.
Jakoś 1,5h temu przyjąłem sniffem 250mg szaro - różowego kryształku. Działanie - typowo serotoninowa euforia i lekkie odrealnienie, chęć do rozmowy i lekki szczękościsk, to wszystko przy akompaniamencie dopaminowej mgiełki i lekkiego rushu. Ktoś coś podopowie? Bo na moje to dobrej jakości 4cmc.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.