21 marca 2019JuReq pisze: Nie wiem czy od klefa ale, nabawiłem się arytmii i nadciśnienia w zeszłym roku. A klefedron -chyba- najczęściej sobie serwowałem. ( średnio raz w tygodniu. Czasem częściej, czasem rzadziej )
W każdym razie skończyło się na lekach na nadciśnienie i ponad trzymiesięczna abstynencja znacząco poprawiła sytuację.
Nie zamierzam wracać do tego syfu.
Z drugiej strony kuszą nowości np. kleferein :/ I jak tu żyć.
Czuję nadal serotoninę i to po 5 dociągu ministra Szczurka, ciągniętych od 10 godzin już przeszło :D A jak długo czekać, aż zostanie z niego sama dopamina?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Do rzeczy - 3MMC > 3CMC > 4CMC.
Teoretycznie 3MMC i 4CMC oral, a 3CMC sniff, ale tak na prawdę nie wiesz co kupujesz i co dostajesz bo nazwa na opakowaniu nie gwarantuje ci zgodności towaru z opisem.
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
10 maja 2019simer44 pisze: To co będzie lepsze 3MMC, 3CMC, 4CMC od vendora na F co sie tu tak reklamuje?
3MMC to jakiś wałek i kpina. To jest w ogóle inna substancja niż deklarowana.
Około 2.5msc temu po 2 latach wróciłem do cmc, jak i ogólnie do ketonów. 1 dawka 200mg sniff, oczywiście przez brak tolerki zniszczyło w pył moje oczekiwania. Około 2m ładowania się, Te piękne pierdolniecie
w jednym momencie i rozpłyniecie sie w błogostanie.
Przez te 2.51msc na początku co 1t, potem co 3/4 dni jadłem cmc i niestety już po 3 razie potencjał był o wiele słabszy, Jedząc cmc więcej niż 1 raz na msc np juz 1 raz na tydzień to tylko zwykły pościg za tym 1 stanem którego nie możesz dojść więc próbujesz coraz mocniej i td..
Jakoś 1,5h temu przyjąłem sniffem 250mg szaro - różowego kryształku. Działanie - typowo serotoninowa euforia i lekkie odrealnienie, chęć do rozmowy i lekki szczękościsk, to wszystko przy akompaniamencie dopaminowej mgiełki i lekkiego rushu. Ktoś coś podopowie? Bo na moje to dobrej jakości 4cmc.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.